Nurcantas65 Bu haftalarda bebeğinizin kilosu ne kadar di doktor bana 1600 dedi,suyu felan yerinde ama 1 hafta geri çıktı ulturasonda 30+4 uyumlu 😒 nasıl toparlariz arayı bilgisi olsan tavsiye versin bana 😶
mhmmddgc Nurcantas65 2 haftaya kadar olan gerilikleri bebekler 35.haftdan sonra toparlıyorlar merak etmeyin. Ama burda genelde kaşar, crviz, muz, tahin, pekmez gibi yiyeceklerin bebeğe kilo aldırdığını yazıyor herkes sizde bir deneyin isterseniz
alonee Nurcantas65 30+0 da 1550 gramdı. Normal dedi. Kaşar ceviz tahin pekmez bildiklerim bunlsr kilo yapıyormuş
Gamze_k0 Canım benimde 30+3haftaliken gittim 2 kg dedi şuan 31+3 haftalık sana tavsiyem süt iç bol bol yoğurt kuru siyah üzüm muz kasar
Nurcantas65 Gamze_k0 teşekkür ederim bilgi için onları yiyorum abur cubur da yememeye çalışıyorum anlamadım bişi. MaşaaAllah sizin poncige 😊🐣🌸
Gamze_k0 Nurcantas65 sağolun Allah razı olsun kızımı erkekmi sizin canınızı sıkmayın düzelir bizimkler annelerine kiyamazlar 😊🥰
Nurcantas65 _akalin3 maşaaAllah yazdiriyo ya doktor boy kilo banada demedi ama ölçümlerde 30+4 uyumlu diye seslendi
2cocukluana Bende yarin gideceğim 31 hafta 2 gunluk oldu merak ediyorum.her hafta gidiyorum cunku suyu sinirda.30+2de 1650 haftasiyla uyumlu demisti.her bebek farkli oluyor ama bana 2 hafta kadar geri yada ileri gitmesi normal ultrason olcumlerinde farkli cikabilir demislerdi.seker oldugu icin ileri olmasindan korkuyorum bende
Nurcantas65 2cocukluana biliyorum 1-2 hafta olayını ama insan düşünmeden edemiyor.insaaAllah sağ salim kucağınıza alırsınız 😊💜🐣