Kubrabyrmm Benim ki 22.02.2023 eşimin doğum tarihine verdi şok geçirdik cinsiyet tahminini de gösterirse eğer en erken 6 Eylül 2022 ye verdi 6 Eylülde benim doğum günüm istesek bu kadar denk gelmezdi 🤭🤭🤭 çok heycanlıyım mm
CananDuru Kubrabyrmm valla burda tahmini 10 kasım gösteriyor ama sezeryan ne zaman olur bilmiyorum daha 4 ayımız var
Kubrabyrmm Eliferimm sağlıkla kucağına al inşallah çok az kalmış ❤️❤️ Ama derler ya o 8 ay geçer son 1 ay geçmez diye😂😂😂
Eliferimm Kubrabyrmm çok teşekkür ederim inşallah 💗şimdilik hızlı geçiyor, dediğiniz gibi son ay geçmiyor diyorlar :)
Kubrabyrmm Ebru_guner yaa oda çok güzel tanıştığınız günden seneler sonra çocuğunuz oluyor nereden nereye yaa 😍
Kubrabyrmm Cicolation yaaa 30 ağustosta hemde Zafer bayramı var gerçekten senin 9 ay sonraki zaferin olucak ne güzel denk gelmiş herşeye 😂
Kubrabyrmm Tugbasndr seninki de 30 ağustosta Zafer bayramında doğarsa senin zaferin olmuş olur bebiş 🏅😂 sağlıkla gelsin🦋🌸
Kubrabyrmm CananDuru senin bebiş son 2022 li bebişlerden biri olcak o zaman sağlıkla al kucağına sağ sağlim inşallah 🥰🥰🥰