Sedauzunbekiroglu sekermomgeliyo bende ilk burcin hnmla basladm pek mumnun kalamadigim icin degistirmistim. Gecen hafta tansiyonum yukseldigi icin acile gittim yine burcin hanm vardi yine memnun kalamadim 😔 kisiden kisiye farkedio sanirim gorusler 😀
Bayancorek sekermomgeliyo valla çok ilgiliydi. Doğumumdan 4 ay geçti hala ne zaman görse katta bile tanır hastası olmamama rağmen. Doğum esnasındaki fotoğrafları da 3 ay geçmesine rağmen bulup ulaştırmıştı sağolsun. Nöbetçi doktor iyi ki oymuş diyorum. 🙏🏼
Sedauzunbekiroglu sekermomgeliyo sizin dusuncenizi ve gorusunuzu zedelemek istemem asla. Kac haftalik gebesiniz
AdinsMom burcukoksal ya memnun musunuz o doktoru çok övdüler bana da münise hanıma gittim ama ultrason cihazının vs kalitesini hiç beğenmedim diye gitmek istemedim
Aspenya44 Busradurmus tatlı dilli kibar nazik bir doktor ne sorsan sakince cevaplıyor . Benim mecburi sezeryandi normal doğum için bı bilgim yok ama ben doğum yaptığım zaman benimkatta full sedef hocanın hastası vardi
Esssna Busradurmus kuzenim normal doğum yaptı onda arkadaşımda gitti onu da acil sezaryana almak zorunda kaldı konuşmaları normal doğumu destekliyo gibi gözüküyo bakalm