Meleklerimm11 Merhaba istanbul anadolu yakası tarafında muayne oldugunuz hastane doktor kadın doğumcu varmı?
kubraktoptas Meleklerimm11 lokman hekim hastanesi Ünal hoca harikadır muayene ücreti yeni zamla birlikte 340 TL
Tugcebanu Bayancorek Merhaba medipolde doğuma bir yakınınızı eşinizi annenizi vs alıyorlar mı bilginiz var mi acaba
_ozlmm Meleklerimm11 eski çalıştığı şifa hastanesi birde bi hastane söyledi ama onun adı şuan aklıma gelmiyor
hLLKcK Çamlıca Erdem Hastanesi Adalet Hanım 180 TL muayene ücreti çok memnunum birçok arkadaşımda hastasıydı güzel ilgileniyor.. Hemde çok uygun muayene ücreti.. Aklınızda bulunsun 😊
Senayl34 kubraktoptas sorma ya rezalet eşim rahatsizlandi ama kolunu kaldiramiyor birşey yok dedi gönderdiler ne serum ne iğne aferin yazdı antibiyotik yazip gonderdi sonra tövbe ettim gitmemeye
SinemUnalOzturk Eva klinik op.dr.kadriye şener 🌸kesinlikle pişman olmazsınız. Ümraniye’de muaynesi 300tl 🙂
Senayl34 SinemUnalOzturk SinemUnalOzturk evet süper bi yer yasemin çakarkement de var orda o da çok ilgili
hLLKcK kubraktoptas Hanımefendi ben ve çevremdekiler iyilerine denk gelmiş olabiliriz siz kötü bir durum yaşamış olabilirsiniz ne diyeyim Allah iyilerine denk getirsin..
Bayancorek Tugcebanu Çamlıca Medipol de 3 den fazla yakınım doğum yaptı ama almadılar kimseyi yanına, ama koşuyolu medipol de kuzenim normal doğum yaptı, eşi girmişti yanına. Hastaneye ve doktora göre değişiyor sanırım. 🌸
Tugcebanu Bayancorek teşekkür ederim carsamba günü Zeynep hanıma randevu aldim görüşürüm artik bi şekilde 🌸