Beyzanurr53 Kızlar adetim 1 gün geçti az önce test yaptım tek çizgi çok net bi şekilde kan versemmi biraz daha beklesem mi
haticenurrr Beyzanurr53 kesinlikle bekle canım kan verme, belki gec döllenmedir düsük çıkar strese girersin olumsuz etkiler en iyisi sabırla beklemek
ggamze_akdemir44 Beyzanurr53 Tek çizgiyi net bir şekilde gördüysen bebek olmayabilir bide adet gününde. bende senin gibi yapıyordum negatif çıkıyordu iki gün sonra adet oluyordum beklemelisin bence birkaç gün daha.
Beyzanurr53 Hiç bir ağrımda yok iki gün göğüs uçlarım agrıdı bugün öyle birsyde yok kafam karıştı iyice
NM_mom 1 gün geciktiğinde benim çift çizgi çıkmıştı net şekilde tek çizgi çıktıysa zannetmiyorum kanda da çıkacağını istersen biraz daha bekleyip tekrar bi kaset test yap
_mom97 NM_mom benim adet gunume daha varken kanda hcg degerim yuksek cikmisti o yuzden kanda ogrenilebilinir ama emin olmak icin surekli kan vermek gerek artis olup olmadigini gormek icin
Beyzanurr53 _mom97 evet o zaman bekleyeyim çok ümitlenmek istemiyorum zaten hiç belirtim yok ne adet agrısı ne başka birsey