Hellobabyyyyy edis22 sütünü sağ biberonla içir bacım o zaman içiyorlar ayaklarını sık uykusunun arasındada olsa içiyor
Hellobabyyyyy edis22 mama da olsa ver bebeğin aç kalırsa sarılık olur anne sütü almazsa değil bunu ebemiz söylemişti
edis22 Hellobabyyyyy tabi. Ben dun hastaneye geittim. Yogun bakimda dediler ilk onceligimiz anne sutunu vermeye calismak ama almazsa mama vermek gerek. Sonucta bebek kalip acindan allah korusun telef olacak degil
2105_iyiki edis22 bn sarılık olana kadar o kafadaydm kesinlikle anne sütü mama vermem asla diyordum taaki sarılık olana kdr cocugumun el üstünden kan alınana kadar delik deşik ettiler yavrumu ki özel hastanede dogum yaptım ebemiz kendi söyledi kendi toplayana kadar anne sütü mama şeklinde devam et diye
edis22 2105_iyiki aynen benimde bebegimin elinin ustu mos mor olmus ignelerden dolayi. Bende artik biraz kendi sutumu veriyorum sonra biraktiginda mama veriyorum birazda. Insallah cabuk atlatir melegim. Sizinki kac gunde gecti sariligi?
hulyadem-01 edis22 o ışık çok zorr allah kmseye yaşatmasınn gözlerini bağlıyorlarr 3 gun yattı benim yeğenim ağlamaktan helak olmuştuk 😣
edis22 hulyadem-01 gercektenmiiii. Beni emzirmeden emzirmeye iceri aliyorlardi ozamanda gozleri kapali olmuyordu. Hic sorma gittim benegimi oyle ciril ciplak nahif vucudunu gordummu 1gun boyumca agladim hala aklima geldikce goz yaslarima hakim olamiyorum. Rabbim hic bebegi yolunu hastaneye dusurmesin
Adacan edis22 Sariliktan dolayı uyuyor ayak topuğuna vurman lazım iki parmağınla uyandırıp aglatacaksin öyle emzirceksin canım. Benim bebeğimde geçirdi neredeyse yarım saate bir emzirdim mavi gece lambası aldım onun ışığında uyuttum 1 haftaya geçti
Adacan edis22 biz 18le hastaneye yatmıştık ertesi gün 11le taburcu ettiler ama ertesi gün 15e yükseldi çok pişman oldum hastaneye yatirdigima hiç gerek yokmuş. Biraz anneleri dinlemek lazımmış valla ben dediklerimi yaptım düştü sabahları da güneşlendiriyordum 15 20 dakika geçti gitti sonra
kayaa0 edis22 burnunu sıkın, ayağını gıdıklayın, üzerini çıkarın, bezini açın, ıslak mendilini ucunu hafif hafif sırtına dokundurun. Ben de çok zorlanıyordum uyandırmakta ilk başlarda zaten mama vermiştim
Yildiz028 edis22 ayaginin altini gidiklar gibi yapin burnunu sıkın surekli rahatsiz edin . Sariligi yuksek olan bebek uyur zaten uyandirmasi zor oluyo. Zorlayin biraz stresli bi durum ama insallah atlatirsinjz.