cahillesohbetikestim Damlacaa nil karaibrahimgil benden sana Kayahan minnacık sevdacık Hamileyken bunlar favorimizdi. Ukulelodi oğlum Anasının oğlusu Üzümlü kekim Vişneli turtam Şimdide bunlar favorimiz 🤣
Damlacaa Minigim38 senin bebe benim kafa dengiymis ama işte hahahahaja karşı karşıya gelip kivirtqmlik
Damlacaa hunilimom Ankara işte kuzum orda büyümüşler Kırıkkale’de doğmuş küçükken Ankara’ya gelmişler. Pavyon müzikleri , saz bağlama derken alıştım ben hosuma bile gidiyor 🤣 siz nerelisiniz
hunilimom Damlacaa biz de aslen nigdeliyiz ama eşim liseden sonra Ankara’ya yerleşmiş yıllardır orda yaşıyordu 😂 evlendik yanıma gekdi başka şehire
Damlacaa cahillesohbetikestim AA dur simdi bildim nil Karaibrahimgilin şarkısı olandı. Ben bu listeyi kaydedeyim lazım gibi duruyor 🤣
cahillesohbetikestim Damlacaa çok sviyor benim sıpa 🤣 kaydet kankacım nasıl gidiyor hamilelik minik adam nasıl
Damlacaa cahillesohbetikestim ay çok iyi maşallah maşallah yavruma çok erken hareketlendi beklediğimden şimdi dışardan bile belli oluyor detaylı ultrasonumuzda temiz çıktı. Tetanoz ile şeker yuklememiz kaldı sonra sabırla doğumu bekleyeceğiz inşallah teyzesiii 🌸 aslan parçası nasill iyi mi sizin nasıl gidiyorrr 💙
cahillesohbetikestim Damlacaa ayy aynı benimki bizde erken hareketlenmiştik. Maşallah paşama ismi belli mi 🤣🧿💙 bizde büyüyoruz işte teyzesi 5 aylık olduk hergün yeni bir şey öğreniyoruz 🧿💙🤭
Damlacaa cahillesohbetikestim annamm ek gıdaya az kalmısss çok heyecanlı 😍 Evet evet Devrim Ata olacak adı Paşa’nın
Fundatercuman Damlacaa Bizimkinin anne babası Rizeli olunca babası ilk günden beri çocuğuma horon dinletiyor 😂 Çocuk horon ederek çıkacak karnimdan 😂😂
Biroglanannesiii Damlacaa İspanyolca benim çocuk İspanyolca müzik duyunca başlıyor içeri de dans etmeye 😂
Damlacaa Biroglanannesiii ay kahkaha attım kız 🤣🤣🤣 çocuk en azından ileri görüşlü modern çıktı 😅 şaka bı yana maşallah ona annesiii 😍
cahillesohbetikestim Damlacaa ay Ata ismine bayılıyorum ❤💙 başladık yavrum ek gıdaya beni emmeyi bıraktı sıpa sadece mamaya da doymuyor mecbur erken başladık
Biroglanannesiii Damlacaa Teşekkür ederiz kuzum gerçekten anne ne yapıyorsa hamileyken çocuk ta ona alışıyor 😂😂
Damlacaa cahillesohbetikestim ayy maşallah dişler falan çıktı mı ? Meme tutmayan bebegi napmali kulaklarından tutup tavana asmalı 😅 en büyük korkum gece kalkıp bı de mama süt uğraşmak. Canları sağolsun 💙
cahillesohbetikestim Damlacaa çıkmak üzere alt dişleri teyzesi 🧿💙 bizim ufaklık erken geldi birde küçük doğdu üstüne enfeksiyon sarılık derken mamaya mecbur kaldık sonra da alıştı bırakmadı 🤣
Damlacaa cahillesohbetikestim annamm kıyamam ben ona yavrum ya 🌸 sağlıklı olsun yeter ki rabbim acısiji gostermesin annnesii 💙💙 Kuzuyu op yerime bebe sevesim geliyo etrafta bebe yok alp oğlanı op yerime 💙💙💙