Gamzebydmr Kızlar benim 16 aylık bir kızım birde 2 aylik bir kızım var küçük kızıma hamile kalınca fazla etmedi büyük kızım 9 aylikken kendiliğinden bıraktı şimdi 2 aylık kızım emiyor sütüm fazla olduğunda akıyor onu akması yerine sağlam veya biriktirip kızım süt içiyor inek sütüne katsam ve öyle versem olur mu
[silindi] Gamzebydmr yaaa inek sütü mü. Öncelikle inek sütünü kesmelisiniz ve bebeğinizi emzirin ya da sağıp verin. En faydalı şey anne sütü, bağışıklığı kuvvetlenir. Maalesef ki inek sütü bebeğinizin bağırsaklarını da bozuyor bağışıklığını da düşürüyor.
Gamzebydmr [silindi] 16 aylık olacağız kızım inek sütü içiyoruz cici bebe ile beraber katıp veriyorum 2 aylık kızım emiyor sütüm çok olduğunda sağıp büyük kızımın mamasına katsam olur mu
[silindi] Gamzebydmr inek sütünü kesmelisiniz. Kendi sütünüzü verebilirsiniz her türlü ve her zaman. Cici bebe de zararlı paketli gıda. Süt de faydadan çok zararlı. Dilerseniz biraz araştırın hani siz de görürsünüz.🥲
Gamzebydmr [silindi] Normalde bütün yemeklerden yer bizimle beraber ama yatarken aranıyor süt ve bütün mamaları denedim icmedi sütümde hani günde bir çay bardağı kadar versem kar diye düşündüm gecede acıkıyor tabi istiyor
[silindi] Gamzebydmr sizin tercihiniz tabi ama eğer imkanınız varsa bitkisel süt vererek kandırın ya da kendi sütünüze su katıp çoğaltın. Hakkaten inek sütü masum değil.