Lilya_pn  Hala çok eksik var biliyorum kızlar ama ben artık yıkamaya ve ütülemeye başladım. Hastane çantası için bol bol zıbın ve çıtçıtlı badi aldım. Islak mendil. Göğüs ucum çok küçük bebek tutamazsa diye silikon meme ucu alacağım ve göğüs kremi. İki adet emzirme atleti aldım. ve altına giymek için kisa şort. ben pijama takımı almadım . Havlu islak havlu ayna ve makyaj setimi koyacağım:) krem serum makyaj temizleme suyu kuru şampuan. Terlik. Sabahlık. Yurt dışında yaşıyorum eşim yabancı onlarda hastanede ikramlık yok :) onlar getiriyorlar tam tersi :) Islak mendil peçeteler. İki adet battaniye. puset. Tulum. Biberon almadım çünkü tüm kalbimle bebeğimi emzireceğimi düşünüyorum. Ev için banyo seti ve şampuan alacağım. Umarim sizlerede fikir olur . Sizin eksik gördükleriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Hepimize kolay ve sağlıklı bir doğum ve bebeklerimize kavuşmayı diliyorum 🥹🤍👨👩👧🙏
Manolyagkmn Lilya_pn hastahane çantana kalın battaniye de eklemeni öneririm birde bana biberon gereksiz dedi herkes ama siz bulundurun bence. Umarım sütünüz hemen gelir ama olduda gelmedi diyelim mama hazırlarken oradaki ölçüye göre hazırlamak çok kolaylık oluyor ben almamıştım yanıma çünkü burada ilk etapta biberon kullanmayı önermiyorlar enjektör ile mama veriliyor bebeğe her Halûkarda kullanmayacağım zaten dedim ama sütüm hemen gelmedi karton bardakta hazırlayıp vermek zorunda kaldık mamayı biboren olsaydı daha temiz olurdu 🥺
Senazeynep34 Zıbın çok değil mi hayatım ya 😊 Gerçi aylarını goremiyoruz şuan 😊 Birde her şeyin çok güzel olmuş eksikler tamamlanır sen iyi ol 😍