ZehraEcemaksoy Arkadaşlar böyle yirmi dakika da bir tam değilde biyle adet sancısı gibi bir sancı oluyor yani içim yanıyor gibi oluyor 36+3 deyim yarına kontrolüm var ama sizce bu doğum sancısımj yalancı sancimi dinleniyorum uzandım ama hala aynı şekilde
MeyraRana ZehraEcemaksoy belden vuruyorsa hiç geçmiyorsa gerçek sancıdır bende belden bi vururdu karnıma Ordan kasıklarıma hani mahvolmuştum. 24 saat boyunca nst ye bağlı kalmıştım 24 saat sonunda doğuma girmiştim hemen hemen
atlasannesiiii MeyraRana herkeste sancı değişik değişik bende 34 haftayim bazen ağrılarım oluyor kasılma mi değil mi anlayamıyorum 😬😬 nasıl cozecegiz o işi anlamadım ama gerçek sancılar olduğunda sanırım ister istemez anlayacağız😁
MeyraRana atlasannesiiii bilmiyorum ama gerçek sancı ayırt ediliyor bence çünkü öyle böyle Bi ağrı sancı değil hani adet sancısına bile benzemiyor acıya normalde dayanıklılığım vardır ama buna dayanamadım eşime yalvardım hani doktorlarla konuş alsınlar artık çocuğu dayanamıyorm diyordum devlet te normal doğum deneme zorunluluğu olduğu için sabahtan ertesi sabaha kadar bekletmişlerdi ama boşuna yani sezeryana alındım acil
ZehraEcemaksoy MeyraRana aaa sezeryan acil olarak alınmamış kötü olmuş gerçekten🙄 ya bende anlamadım ki bir türlü böyle ilk regli ağrısı gibi hafifti ama sonradan biraz daha artmaya başladı bekleyem bakam belki bugün pirtlatirim 😅