Pemberuya rachelgreenn canm ben 25 Mart’ta kürtaj oldum 26 Nisa’nda regl oldum ama kürtaj sonrası 20 gün falan lekelenmem kanamam oldu
180720 rachelgreenn valla ben 31 ocakta kürtaj oldum 23 şubatta kontrole gittim tarlusal kullandım kutu bitince anca oldum
Happy-melek1997 rachelgreenn 21 nisanda kürtaj oldum 31 mayısta adet oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim 🤗🤗🤲🤲
rahimed rachelgreenn 4 gün önce kürtaj oldum ilk 2 gün lekelenme oldu 2 gündur de lekelenmeler yok neden acaba regl olucam gibi de az ağrı var
Bernnnaaaa 3 şubatta kürtaj oldum doktorlar kürtaj gününü adetin 1.günü diye sayıyorlar. Zaten ilk 3 gün yoğun kanamalı geçiyor. Tam 4.hafta adet oldum. Ağrılıydı anladım hemen. 40 gün lekelenme sürüyor canım
rachelgreenn rahimed normal bence ama zaten 1 hafta sonra kontrol için çağırmışlardır o zaman doktorunuz bilgilendirir ☺️
rahimed rachelgreenn 5 gün sonra gittim gusel sorun yok dedi doktorum ara ara geliyor geri duruyor Rabbim tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin .
La_Liberte rachelgreenn iki sene önce 9 Eylül’de kürtaj oldum 20 Ekimde adet gördüm. Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Ama daha erken olanlar da var kişiden kişiye değişiyor 😊