Ilk_bebegmm99 Biz 32.haftamıza girdik bugün yavaş yavaş aldığım kıyafetleri yıkayıp yerleştireyim diye düşünüyorum son zamanlar ne olur ne olmaz diye sizce erken midir? Sizler ne zaman başladınız 🌸
Pyrz_07 Ilk_bebegmm99 35. Haftada yıkadım ütüledim çantamı hazırladım sadece kuruması ve ütülemesi uzun sürüyor 1 haftada çok rahat hallediliyor
Elifharbi54 Ilk_bebegmm99 28.haftamdayim hazırlamaya başladım sanırım biraz erken başladım eksiklerim var onlarıda alınca tamam olucak inşallah
Sbm050421 Ilk_bebegmm99 30+5 im 32. Hafta kontrolüme gittikten sonra kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım , devamında da çantayı hazırlayacağım 34 e bitmiş olur hepsi diye düşünüyorum 😊
Aslnrbl Ilk_bebegmm99 36.haftadayiz yıkadık kuruttuk bugun utuluycem insallah cantaya koymak kaliyor benimde
Semrasular Ilk_bebegmm99 29.haftamda yıkadım ütüledim 32.haftamda çantamı hazırladım şunda 35.haftamdayım
Sultanee Ilk_bebegmm99 30 sonlarına doğru yıkamaya başlamıştım şuan 33 haftalığız şükür kapattık artık çantayı. Minik eşya olmasına rağmen yıkanıp ütülenmesi hazırlanması ayıklaması uzun sürüyor🥰
Amira Başlık açmadan bende şuraya bi soru bırakıyorum belki bi aydınlatan olur😄 kurutma makinesi yeterli olmaz mı ütü şart mı
Ssennn Amira Bence atmayın atanlar tavsiye etmiyor 3 aylık kıyafet atıp yenidoğan olarak çıkarmışlar 😄😄
Ipeklendikk Amira ben attım hepsini sadece araya bir tane örgü patik karışmış o küçülmüş onun haricindekiler normal çıktı ☺ eşim ütü kuruluğu daha garanti olur demişti ama ben unuttuğum için dolap kuruluğuna atmışım yine de birşey olmadı şükür ☺
Pelinakcn Amira ürünlerin etiketlerini kesiyorum ben şimdi çoğunda kurutma makinesinde kurutulmaz yazıyor. Ütü aynı zamanda yüksek sıcaklık olduğundan mikropları kırıyor
Semaveyso Ilk_bebegmm99 bende 28 haftalığım şuan 30 zuncu haftadan itibaren hazırlamayı düşünüyorum çünkü ağırlaşıyorum yaş da ileri yaş olduğu için 2 hafta sonra hazırlayacağım inşallah
Ssennn Amira Hepsinin kumaşı bir olmuyor ki ama sen yinede bi salla 😄 hava sıcak kız zaten hemen kuruyorlar riske atma zaten herşeyin fiyatı uçuk 😄
Ays_cskn Ilk_bebegmm99 24 haftalikken hazirlayip koydum tekrar fikir degisirsem yeniden duzenlerim oglumda cok geciktirmistim 37 dede dogum oldu apar topar hazir oldu kizimda daha erkenden yapip koydum tabi daha eklenecekler var kenarda duruyor suan🥰
Ceylincal Ilk_bebegmm99 bende tam o aralar yıkadım, ütülerimi yaptım. 34. Hafta bitmeden de çantamı hazırlayıp kapattım 🤗 Erkenden yapmakta hiç bir sorun yok zaman geçtikçe hareket etmek zulüm geliyor çünkü hele bide bu sıcaklarda 🤗
Pelinakcn Ilk_bebegmm99 28+4 teyim bugün yıkamaya başladım eşyalarını ayın 18 inde odası gelecek diye kısmetse. 32 gibi çantayı hazırlamaya başlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye.
[silindi] Ilk_bebegmm99 ben de bayram tatilini fırsat bilip hazırlayacağım 30 haftalık oluyor erken olabilir ama sonra 37ye kadar çalıştığımdan fırsat bulamayabilirim.