Mucizebeklerkennn Biz 20+4 olduk yarın detaylı ultrason a giricez Rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 😇 ama hala tetenoz aşısı olmadım tek doz olmayı düşünüyorum çünkü alerjik bir bünyeye sahibim. Sizler ne yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor?
gkbyza Mucizebeklerkennn tetanozu 20. Haftada oldum ben 2.dozu da yaptıracağım cünkü Allah korusun mikrop kaparım falan.. detaylıya bugün girdik 23.haftadayım her şey güzeldi çok şükür 😌
Mesudesrds Mucizebeklerkennn bizde çok şükür 21 e girdik 14 temmuz da detaylı ultrason var merak ediyorum kızımı görmeyi çok özledim kilosunu boyunu merak ediyorum sağlık durumunu inşallah hepsi çok güzel ilerliyordur
Sedavarol Mucizebeklerkennn 27 haftalık hamileyim ben tetanoz olacağım zaman sağlık ocağı doktorum 2 değil tek doz yapacağını sebebinin ise yakın zamanda covid aşılarını tamamladığımı ve 2 sene içinde tetanoz aşısı olduğumu söylemişti. Aşılarınız önemli doktorunuza danışmadan davranmayın derim benim bunyemde çok hassas dikkat etmek gerek ☺
Srdm Mucizebeklerkennn 20+3 bende dün detaylıya girdim canım insallah güzel haberler alırsın😊 18 haftada tetanoz birinci dozu vuruldum 23 de ikinci dozu vurulucam, çok şükür şimdiye kadar hiç bulantım vs olmadı ama 14 haftadan beri bu aralar artan bi kuyruk sokumu ağrım var uzun süre oturdum mu kötü oluyor doktorum da doğuma kadar cekiceksin bir çözümü yok dedi 🫠
sym25_ Haftadayım yarın detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyoruz. Rahatım sadece mide yanması var . Bel fıtığı olmasına rağmen çok şükür ağrım yok fazla kilo almadığım için ve sürekli dinlenip hiç iş yapmadığım içindir umarım 😀
Mucizebeklerkennn Mesudesrds amin inşallah. Valla en son bir ay önce gördüm yavrumu. Bende çok özledim. Hareketleri nasıl ?
Minigim38 Bizde 22+4 haftalik olduk detaylı ultrasyona girdik çok şükür sağlıklı bi sorunu yokmus🤲🤲benim ise biraz bel agrılarım oluyor bide bebegim sürekli kasığımda biraz agrı yapıyor bunlar haric cok sükür keyfimiz yerinde😊🥰
Mucizebeklerkennn Sedavarol doktorum da tetenoz ile alakalı bir şey söylemedi. 16. Hafta da gitmiştim Haftada gel dedi sadece
gkbyza Mucizebeklerkennn yok canım öyle bir şey olmadı ertesi gün kol tutulması oldu o kadar o da 3 gün sonra geçti tamamen
Mesudesrds Mucizebeklerkennn benim 1.5 ay oluyor görmeyeli çok şükür maşallah çok iyi hareketleri çok güzel hissediyorum sizin ki nasıl
Damlacaa 21+0 olduk bugün yarın aşimizi olacagiizz 🌸 korku var sadece. Onun dışında kıpır kıpırız , ve sağolsun mide yanması ve kusmalarla devam ediyor. ,🌸 Detaylı ultrasona da girdik herseyimiz iyi çıktı sukuur
Mucizebeklerkennn Damlacaa bende aşıdan korkuyorum. Yan etkisinden. Yaptırmak ve yaptırmamak arasında kararsızım. Avrupa da yapmıyorlar mis
Ayse1608 Mucizebeklerkennn 21+3 den 👋 pazartesi-salı detaylı ultrasonla bakıldı çok şükür her şey yolunda ☺️ İlk gebeliğim 4 yıl önce olduğu için tetanozun tek dozu yeterli dedi doktorum yarın sağlık ocağına gidip soracağım yaparlarsa yaptıracağım ☺️
Edakrc Bugün 22 haftalık olduk oğluşumla göbeğimin orda ağrı oluyor . Birde çok çabuk yoruluyorum.Sizde durumlar ne ?
NM_mom 20+6 ben de bugün tetanoz aşısını oldum 🌸 18 temmuzda da detaylı ultrason randevumuz var hayırlısıyla 22. Haftam da olmuş olucam, 3 haftadır göremiyorum sabırsızlıkla bekliyorum🤩🤩
Mucizebeklerkennn Mesudesrds bende bu aralar hissediyorum şükür. Artık bu bağırsak hareketleri olamaz 😂