teachervera canserko Geçen sene doğum yaptım 12 haftalık hamileyim hemşire dedi yine sil baştan tetanoz dedim iyi misn ne tekrarı yaptırmayacağım
Zeynppppp Ben de geçen oldum 18 19 hafta aralarında bir doz yeterli dedi sağlık ocağı ikinci hamileliğim diğerinde 2 doz vurmuşlardı doğum sonrasıda vurdular
132025 canserko 6 sene oldu nerdeyse önceki tetanozlarım yapılalı o yüzden sil baştan oluyo normalde 5 sene geçerliliği var zaten
tube canserko benim doktorum yaptırmadı, çevremde de yaptırmayıp doğum yapanlar oldu ama tabi yaptıran da var en iyisi siz de hekiminize danışın
A_syma canserko 3 yil once 2 doz yaptirmistim. 5 doza tamamlamadigin icin bu gebeliginde ve dogum sonrasi 5 doz vurulacaksin dedi ebe. Doktoruma soracagim.
zeynepikra_61 canserko Bir doz yapiliyormus hatırlatma dozu olarak geçiyor bende bugün olacağım ikinci gebeliğim ☺️
Ays_cskn canserko bende 2. Gebeligim suan ilk dogumla arasi 1,yil ama hemsireme sordum hatirlatma dozu yapariz demisti en son
Tugceonur canserko eğer arasında 1 yıl falan bar tekrarlanıyor en azından 1 doz da olsa hatırlatma dozu yapılıyor . benimde 1.yıl olucak aralarında 18 haftalık suan 27 de falan vurucaz dedi sağlık ocagı
canserko Tugceonur bana da süresine bakmam lazım demişti ebe ondan dedi demek ki . Gecen gün kızımı bir yaş aşısına götürmüştüm. İki yavrum arasında az yas var benmde