Aycatasdelen Kızlar uygulamaya göre son 29 . 41 haftaya göre hesaplıyor ilk doğumum 38. Haftada olmuştu normal doğum ay kız çok heyecanlandım sizin doğumunuz kaçıncı hastada oldu ?
_momy_ Aycatasdelen benim 42 bitmişti ilk gebeliğimde şimdi 36 içindeyim ama sancı hissediyorum bebek dönmüş heran gelebilir demişti doktorum kanalda dedi doğum pozisyonu almış tamamen dedi ay hadi çok beklemen inşallah uygulamaya göre de temmız sonu
Ayscanays Aycatasdelen bende sabah son 30 gün yazısını görünce bir tirsmistim, şu an sizin daha erken oluyor yazınızı görünce daha da korktum 😂🙈
1oznuur Dogumunuz ultrasonda çıkan EDD tahmini tarihle tutmusmuydu bende 38. Haftadayım bekliyorum da 🤭
Aycatasdelen 1oznuur ay ilk gebeligimde bana ağustosun 25 falan demişti ben ağustosun 9unda doğum yaptım işte yani onların hesabından erken :)
Ormanmeyveli Aycatasdelen O zaman bir hafta geri mi hesaplayacağız. 39. Haftaya girince zaten 39 u tamamlayıp 40 hafta oluyor
1oznuur Aycatasdelen benim de yalancı kasılmalarım falan var hep yirmisi diye odaklanmıstım dun dokuzu cıkınca acaba hangisi diye panikledimm 🫣🤭
Aycatasdelen _momy_ ay çok heyecanliyim ilk gebeligimde acemiliğine denk gelmişti birde bilmiyorsun birşey . Şimdi hem başıma geleceği biliyorum hemde çok heyecanla bekliyorum hayırla sağlıkla kavuştursun hepimizi rabbim
Aycatasdelen Ormanmeyveli şimdi söyle normal doğumda ne zaman geleceği belli olmadığı için 37 38 39 bu zaman zarfları içerisinde gelebilir benim ılkinde örnek ağustosun 25 doğum dedi 9unda doğum yaptım 2 hafta önce yaptım yani bitanem anladnmi
Aycatasdelen Ayscanays hahahah 😅 kız belli olmuyor işte sezeryanda belli birgün var biz normal doğum yapacak olanlar Allah yoluna bacım ne zaman gelirse 🤣
Ayscanays Aycatasdelen 😂🙈şu bayram tatilinde rahat dursun bari inşallah sonrasında sürekli hazır beklemek lazım o zaman 😅Ay çok strestli 🙈
Ayliz_123 Aycatasdelen ya buda 38 de gelir inşallah ben ilkte de çok bekledim bundada bekliyorum çıkıp geleyim demiyor😅
csmaknc Aycatasdelen son 37 bizimde ama daha erken olur 37 ya kadar dursun da bize heyecan yaratmasın 🙂