Qwwertyvjh Bugün kontrolüm vardı 40 haftaya kadar beklemeyelim 13 temmuza kadar gelmezse suni sancıyla doğumu başlatalım sabah 7.45 te hazırlıklı gel dedi 38+5 olucam 13 temmuzda suni sancı nasıl çok zor mu kendi sancım gelene kadar beklesem mi
suslubocu Qwwertyvjh kesinlikle kendi sancınızı bekleyin bu ne acele anlamıyorum suniyi öyle doğal bişeymiş gibi veriyorlar ki
Ask_hosmus Qwwertyvjh bu doktorlar niye bu kadar acele ediyor ki suni sancı o kadar kolay değil diye duydum kendi sancın bekle bence,bebeğinde ya da sende Bi sıkıntı yoksa kendi sancın bekle
127383 Qwwertyvjh herhangi bir açılman vs var mi canim. Bende bugun doktora gittim 38+4üm bu saate kadar acilman yoksa bu saatten sonra cok zor %90 sezeryansin dedi. Bnde haftaya carsambaya kadar beklemek istiyorum dedim tamam bekleyelim ama sonuc degismez dedi
mirage333 Qwwertyvjh 38+5 te niye suni sancı veriyorki? Acelesine nolmuş doktorun. Normal dogum olucaksa beklesin 40 a kadar
Qwwertyvjh suslubocu gebelik şelerim 150 /160 civarı çıkıyo o yüzden 40 a kadar beklemek istemiyo birazda
Qwwertyvjh Ask_hosmus Gebelik şekerim 150/160 civarı çıkıyo o yüzden beklemek istemiyo birazda ama hep byle çıkıyodu ve bi problem yok diyodu
yasemin_- 127383 39+2 deyim bugün muayeneden geldim ve 2 cm açılman var dedi gecen hafta sezeryan derken bu hafta sonuna kadar bekleyeceğiz dedi
Ecee_0661 127383 Canım niye öyle dediki son dakika bile açılıyor yada suni ile destekleniyor açılıyor yada alttan fitil veriyorlar açılıyorr yani bir çok çözümü varr haftanda çok geç değil kendi sancin gelip acilmanda olabilir eğer ilk doğumunsa ve bebegin iri degilse kesinlikle bekle hemen sezaryana yönelme.
Ask_hosmus 127383 benim 40+3 e kadar açılmam yoktu, 38 haftalıksın bu saate kadar olmadıysa bu saatten sonra olmaz ne demek, bence doktorunu değiştirmelisin anladığım kadarıyla doktorun sezeryancı
Qwwertyvjh mirage333 Gebelik şekerim 150/160 çıkıyor bazen önceden çok yüksek değil sorun yok diyodu şimdi beklemeyelim diyo zaten haftası kilosu iyi dedi ama ne bileyim kndi sancın daha iyi olur
suslubocu mirage333 yuh yani artık buna da. Önceden çatın dar diyip sezeryan diyorlardı şimdi açılman yoka mı döndü. Açılma olsa doğum başlar zaten. Kesinlikle diren 39 dan sonra da diren yani, bebekte bir sıkıntı yoksa
127383 Ecee_0661 bnde onu söyledim suni ile bile açılan var dedim. O da herhangi bir sancin vs yok acilmanda yok normal yapman cok zor dedi ama ben normal istiyorum dedim ve 39 haftaya kadar beklemek istiyorum dedim
Ecee_0661 127383 İyi demişsin canim bol bol hurma ye yürüyüş yap merdiven in cik ve iliskiye gir faydasi oluyor cidden 💕
127383 Qwwertyvjh bak işte sende acilma var bnde ne sanci ne acilma hic bsey yok 38+4 oldum. %90 sezeryan diyor
Qwwertyvjh irem4141 Dedim zaten ben suni almak istemiyorum zor diyolar dedim zaten şuan haftadı iyi sıkıntı yok dedi
Tugceonur Qwwertyvjh kendi sancını bekle benim 42+7 de doğum yaptım doktorum bebek ne kadar iöerde kalırsa ol kadar faydalı dedi ki gercekren de kızım yasıtlarına göre bir cok şeyi daha erken yaptı 1.5 yasında suan oturup sohbet ediyoruz maşallah
Qwwertyvjh 127383 Doktorlarda bi sezaryan merakı var ama bana açılma için merdiven in çık eğil kalk falan dedi bol bol yürü dedi