Deletedmom83940 bu haftada kıpırtı hisseden oldu mu sağ tarafıma yatmıştım kasığımda minik bir kıpırtı oldu kanat çırpar gibi
Hulus Deletedmom83940 bana zayıfsın erken dönemde hissedersin dediler bende cok dinledim kendimi ama erken hissettiğim 18. Haftaydı.
Deletedmom727272 Deletedmom83940 18deyim fıkır fıkır oluyorum içeriden ama hala hareket mi bilmiyorum açıkçası çünkü akabinde bir gaz dalgası da peydah oluyor😑
canserko Deletedmom83940 bemn 15+2 yim İkinci gebelğim ve o fokur fokur olayını 3-4 gündür hissediyorum kesinlikle yavrumun hareketi :) ilkinde gec hssetmiştim
aslansmommm Deletedmom83940 o haftalar için erken diyorlar ama niye olmasın 🤷🏻♀️ Ben 17 de hissetmiştim kuvvetli iki üç tekme şeklindeydi belki öncesinde kıpırtılar oldu ama zayıf olmama rağmen hissetmedim
Deletedmom83940 Deletedmom727272 hahah gaz mı değil mi anlamadım bende gaz olsa çıkışı da olurdu 😂 sağıma yattım bişey kıpırdadı dinledim bişey olmadı başka
Deletedmom83940 canserko evet ikinci gebelik erken hissediliyormuş belki değildir belki harekettir bilemedim 🤷🏻♀️
Deletedmom727272 Deletedmom83940 çıkmayıp oksitlenen var yivrum😂 arada hafifçe bastır yan yatarken kızçene belki gerçekten o’dur😍
Deletedmom83940 Deletedmom727272 zaten dizimi karnıma çekmiştim belki de sıkışmıştır yivrum ana beni rahat bırak demiştir 😂😂😂
Deletedmom727272 Deletedmom83940 “amaaan be yerim zaten dar napıosun be gadınnnn “ Valla ben bebemin bana acıdığını düşünmeye başladım, ileride karnı yararcasına vuruyorlarmış ya insanın kemiklerine kemiklerine, herhalde şuan kıyamıyo🥹😂
Deletedmom83940 Deletedmom727272 jajdsj benimki bana acımaz zannımca küt küt vurur özellikle babasına sarılcam dövsün onu 😂😂😂
Deletedmom52620 Deletedmom83940 gazdır o gaz 😂 bende 15. Haftada sertleşme kasılma hissediyordum bu bebek dedim doktor bana dedi o rahim sertleşiyordur magnezyumu düzenli kullan dedi utandım bir daha da sormadım 😂😂
girl_boy_annesi Deletedmom83940 ben kızımı 14. Haftada sol tarafım da dediğin gibi kelebek çırpıntısı gibi hissettim bu hamileliğim 15+2 oldum ama öyle bi hareketlen me yok
Yarenn92 Deletedmom83940 bende 13+5 dün yatarken böyle sanki kelebek kanat çırpıyor gibi oldu seslendim ⅔ dk sürdü acaba bebekmi diye düşündüm ama erken diyorlar ya bu haftalarda bilemedim inşallah bebeğimdir çok güzel bir histi ☺️