Meliss-57 Merhabalar, 7 aylık hamileyim, Gaziantep te yaşıyorum ve doğumu memleketim olan Adana’da düşünüyorum, hastane-doktor önerisi olanlar yazabilir mi??
Dyggg Meliss-57 ben ilk doğumumu universal yani özel adana hastanesinde yaptım Muzaffer şengülde şimdi İstanbul’da yaşıyorum bende ikinciyi allah kısmet ederse yine onda düşünüyorum hastane olsun doktor hemşire olsun çok çok iyiler ağrıyı sızıyı hiç bilmedim kesinlikle tavsiye ederim canım 🙏🏻
turkeri-canan Meliss-57 gökmen beyi tavsiye ederim özel muayenehanesinde bakıyor güzelyalı da doğumu yaptırıyor
Tubamommy Meliss-57 ben 2019 yılında Adana da özel Adana da Dr.Muzaffer şenğülde yapmıştım çok ilgili çok iyi bir doktordu hemşireleri ebeleri yarım saate bir gelip ilgilendiler ve benm dogumum 31 Aralık denk gelmişti doktorun izinli olduğu gündü ama erkenden çıkmamıştı doğuma kadar sürekli ilgilendi akşam 6 da doğumum gerçekleşti ondan sonra da ara ara gelip kontrol etmişti hep Allah razı olsun ben memnun kalmıştm yani canm
Meliss-57 Bende çok iyi şeyler duydum Muzaffer bey ile ilgili, sadece hasta yoğunluğundan dolayı muayenelerinin 5 dk kadat sürdüğü söylendi o endişeye düşürdü açıkçası
Meliss-57 Tubamommy böyle ilgili doktorlar da kalmış demekki bir sonraki ay kontrolüme muzaffer beyi deneyeceğim, çok teşekkür ederim 🙏