Soruyorumm Vücüdümun farklı noktaların iğne ucundan bi tık büyük kızarıklık oluyo ama deli gibi kasınıyo üç gün geçiyo dagınık dagınık üç sırtımda iki bacagımda bi kaç tane göbekte kolda falan sizde de var mı neden acaba yarına artarsa doktora gidicem
_ozlmm Soruyorumm benim sadece göbeğim de sadece bi bölgede kırmızı kırmızı kızarıklıklar var böyle isilik gibi ve çok kaşınıyo yanıyo gibi de oluyor sizin de mi öyle bende nedenini bulamadım 😶
immos Soruyorumm üzülerek söylüyorum ama sanırım uyuz bu bahsettiğiniz özellikle göbek ve bacak bölgesinde çok oluyormuş ışık tutup bakıldığında görülebiliyormuş ışık tutup bakın ve mutlaka dermatoloğa görünün artarsa tedavisi daha zorlaşacak bebeğiniz doğmadan evi arındırın
Soruyorumm _ozlmm aynen öyle isilik gibi ama ucu beyaz falan olmuyor kaşınıyor geçiyo dokununca tekrar kaşınıyo
Acemi92 Bende de oldu kaşınma bütün vücutta olunca böyle sıkıntı oluyormuş doktorum beni hemen tahlil yapmaya çagırdı karaciğer safrayla ilgili bşymiş duruma göre ilaç başlanıcak sizde ihmal etmeyin sorun doktorunuza hastanedeki kızda anlattı arkadasını bu yüzden erken doğuma almışlar degerleri yüksek çıkmışda
Acemi92 immos yaaa 🥺 özellikle şuram çok kasınıyo dyemem genel bi kaşıntı var bende umarım uyuz degildir ondan çok tırsıyorum
immos Soruyorumm anladım. Şimdilerde çok yaygınmış bende acaba olabilir mi diye uyarmak istedim ama siz yine de bi görünün doktora ihmal etmeyin umarım sıkıntısız bir şeydir.
Esilamasal Soruyorumm ben aynı şikayetlere dün gittim artık dayanamadım ama hicbirsey yapmadılar uyuz için tahlil vermem gerekiyormuş devlet hastanesi olduğu için orda yapilmiyormus bende deli gibi kaşınıyorum hamileliği bağlıda olabilir dedi
Ebrdnz13 Benimde vücudumda kızarıklıklar oluştu ve git gide arttı. Karın,göğüs,sırt ve bacaklara doğru artıyor. Ama kaşıntı falan hiç yok. Nedeni ne olabilir anlamadım. Haftaya dermatoloğa gideceğim :(
immos Acemi92 ışıkla bakıldığında görülebiliyormuş sizde deneyin isterseniz o kısımlara ışıkla bakın birde geceleri daha çok kaşınıyormuş yatakta falan muhtemelen sıcakta.