Ecceee Doğumuma az bir zaman kaldı, merak ettiğim alez almak şart mı? Yani zaten bezliyoruz üzerine üstündeki pijamalar çarşaf vs de var..Al derseniz hangi marka alayım, lastiklilerden mi önerirsiniz
Nskyhn Ecceee ya ben de anneme sordum küçücük bebeğe ne alezi dedi 😂 3 yaşından sonra baza tarzı bı yatak alırsan direkt ona alırsın dedi ben de vazgeçtim 😂
hunilimom Ecceee yok kız 😂 3 yaşında çiş eğitimin de annem muşamba yaptı onu bile almadım 😂 kullan at alt açma bezi oluyor zaten altını alırken felan onu kullanıyorsun öyle yatağa gecicek kakası olmuyor sırtından çıkıyor oda zaten bez kıyafet zıbın derken yatağı bitiracak kadar olmuyor
Deletedmom52620 Ecceee ben hiç kaka çiş taşması yaşamadım gerek duymadım alt açmada serebilirsinşz bana göre ihtiyaç yok diye düşünüyorum o yüzden almayacağım. Sürekli bezini de değiştiririm annemden öğrendim küçücük kaka yapsa değiştirirdi doğumda 15 gün kaldı bez yetiştiremedik 😂😂
Ecceee Nskyhn eşim de kakası bezden taşarsa yatağı atmak zorunda kalırız diyo 😂 bence de şu aşamada gerek yok gibi ama yine de tecrübe etmiş annelerin başına gelmiştir belki böyle durumlar diye sorayım dedim ☺️ Bu arada annelerimize kalsa herşeye gereksiz diyorlar ya 😁 yani en azından benimki öyle, reflü yatağı diyorum mesela sen reflü yatağıyla mı büyüdün diyo 😂
Nskyhn Ecceee hahahaha ya orası öyle 😂 yatağında bez , pijama , battaniye ile yatacak bı de alt değiştirme örtüsü koy Alez yerine en aşağıya oldu bitti 😂
Canpolat Ecceee ben özdilekten aldım 60 liraya 70×140 yanlardan komple sarıyor yatağı park beşik aldım ben komple saracak güzel olacak en azından kakası bilmem neyi taşarsa direk çarşaftan süngerine değip sarımsı iz bırakmasını istemiyorum ben o yüzden aldım 🙂 Ben direk mağazasından almıştım nette 90 a çıkarmışlar 60 a aldım ben 2 hafta önce
Acemi92 Al gtsin yatak temiz kalmış olur çiş kaka geçmez çünkü altını değişirken bile işeyebiliyo etrafa annerimiz eskiden yoklukta oldukları için suan bizim aldıgımız hayat kolaylaştırıcı şeyler onlara saçma geliyo ama yapcak bşy yok devir değişiyor reflü yatagı bebegi daha rahat ettirir mesela eskiden sen kimbllir ne kadsr kustun neler çektin senşn bebegin de mi çeksin