Ormanmeyveli teachervera Tok karna alın mutlaka aç alınca sanki kokusu ağzınıza geliyor. Önüm dışında tok alınca hiç hissetmiyorsunuz bile
cgnduru teachervera var canım kokusu buzdolabında sakla daha iyi, oda sıcaklığında beklediginde daha fazla kokuyor…
Busra2835 Haftadan itibaren kullanmaya başladım hafif kokusu var ama beni rahatsız etmedi rahatsız ederse gece yatarken içebilirsiniz
Sehersudi cgnduru zaten haftada 3 kere içiliyor. Her doktor söylemiyor bunu. Şöyle ki haftada 3 kere balık yer gibi haftada 3 kere onu içeceksin. Kışın baya yedim de balık. Yazın Her yerde olmadığı için bu şartmış.
Sehersudi Miray31 haftada üç kere içiliyor yanlız. Şey gibi düşünün haftada 3 kere balık yemiş gibi düşünün.
Ligarbawood Sehersudi bana haftada üç denmedi her gün 1 tane içiyorum kokusu feci derecede kötü ama mecbur bebişler için🥰❤️
cgnduru Sehersudi bana hergun dedi canım başka bir şey kullanmıyorum zaten onuda sürekli değil… 3 se daha iyi 😀
Sehersudi cgnduru aynen çunki her gün balık yemek de olmaz sonuçta 😃 ha hap ha balık aynı şey sonuçta. Ben dekavit bide i Mom işte ikisi