Elizya18 Kızlar merhaba 25 haziran sat Dün yan adetimin 11.gunu kontrole gittim ultrasonda yumurta yok dedi Dr 3 4 gün sonra tekrar gel dedi.bende test aldım dün akşam yaptım fotoğraf yükleyeceğim fakat beceremedim nasil yüklüyoruz yardimci olur musunuz
Afraaaa Elizya18 buradan yükleme yapabilirsin canım. Linki kopyalayıp buraya yapistir. https://mutluresim.com/
Aslaninannesi01 Elizya18 aynı koyulukta veya daha koyu olmasi lazım yumurtlama değil bnce tabi testten testte değişebilir
Elizya18 Başardım sanirim adetimin ilk gününden itibaren 11.gun akşam yaptım testi simdi çektim beklediği için biraz kötü ama
irem4141 Elizya18 evet yumurtlama zamanın. İlişkiye girmelisin eğer cocuk istiyorsan. Bu aksam yarın deneyin ama bu aksam kesin olsun bence
Pemberuya Elizya18 yumurtlama olmuş gibi koyu ikiside bugün yarın diğer günü değerlendirin canm bende de böyle çıkmıştı çünkü
irem4141 Elizya18 dene bence sen. Ben ovulasyon testi ile hamile kalmıştım. Sonra doktora gittim kese görünmedi bana yumurtlama Zamanın demişti, meğer ben zaten hamileymişim üstelik dediği gün ilişkiye girmedim
Merveclnk Elizya18 o hiç belli olmuyor tek çizgi diye gidiyor 15 gün mesela ertesi gün pat diye olabiliyor çift çizgi birden oluştu belki de ertesi gün :)