HalisEbruoban Aysel95 evet canim 16 haftana kadar suruyo devamli uyumak istiyosun hicbisey yapmak istemiyosun normal seyler bunlar😀
Burjucan Aysel95 gayet normal canım ben de 7+4 teyim 2 haftadır akşam 8 30 gibi uyuyorum 12 saat falan uyuyorum iştahım Yok çoğu şeyden de tiksiniyorum birşey yiyemediğim için halsizim de sen de yiyemiyorsan doğaldır halsizlik
Burjucan Aysel95 ayva bulabilirsen iyi geliyormuş mideni bastırıyor ben çubuk kraker de yiyemiyorum tiksindim ama naneli Sakız’lar şekerler bana çok iyi geliyor çantamı bunlarla doldurdum
HalisEbruoban Aysel95 hepsi zamanla geciyo canim agirlasinca daha cok yoruluyosun kolunu kaldirinca bile yoruluyosun ama hepsi geciyo bitiyo 😀yasadiklarin gayet normal
Aysel95 HalisEbruoban çok teşekkür ederim ben çok panikalı biriyim yani her küçük şeyden çok heyecan yapıyorum halsız olduğum zaman korkuyorum sanki kötü bir şey olur diye
HalisEbruoban Aysel95 zamanla alisirsin canim panik yapacak hic bisey yok dogumdan sonra bile elin krnina gidiyo o kadar alisiyosun ki seni tekmelemesine sende alisirsin zamanla😀
Aysel95 HalisEbruoban inşAllah abla teşekkür ederim motivasyonun için 😍❤️💋 Ben azeriyim olurki bazı kelimeleri doğru yaZmam mazur görün🙈