Ngrs merhabalar bu benim bu ikinci kaybım diğerini 3 ay önce kaybettim kendi kendime düşürdüm 50 gün sürdü hep az cok aynı haftalarda gelişim duruyo ve ilerleyemiyoruz. Bundada aynı şekilde oldu. Bende sizin gibi cok korkuyordum kürtajda olmak istemiyordum fakat ikinci olunca ve hazır kanamamda yokken kanamamın olmamasının sebebi(progestan ve proluton iğne kullanmam) cunku ilkinde kanamalı gittim hamile oldugumuda bilmiyordum meğer düşük yapıyomusum. İnanın korkuldugu gibi değil hiç birşey hissetmedim anestezi aldım zaten uyanırkende rahat uyandım korkarak uyumama rağmen kalktıgımda iki dakika kadar adet sancısı hibi sancım oldu ilgilenen hemşire ağrınmı var dedi evet dedim inan 2 dk sonra oda geçti çok rahat odaya cıktım hatta yürümek istedim ama bırakmadılar kanamam cok az oldu dün sabah oldum kürtajı öğleb 2-3gibi kanamam kesildi. Sonra bugun biraz kasık agrılarım oluyo ara ara oda oturur pozisyonda oldugum zaman ağırlık yapıyo sanırım kasıklarıma az önce biraz kanamam geldiğini gördüm ama öyle kop koyu kırmızıda değil. Diğerini kendi kendime uzun süreçte düşürdüğüm için cok yıprattı bu yöntemle daha cabuk atıyosun. Psikolojimiz içinde zamana ihtiyacımız var tabiki. Bende cerrahpaşa tıbbı genetikten ve çapa tıp fak infertilite bölümü kadın doğumdan randevu aldım. Kendini kasmamaya calıs inan kendimi bu kadar korkuttuguma deymezmiş. Acil şifalar versin rabbim