Mucizeminigimbenim Arkadaşlar ilk gebeligim 33+4 de dogum yapmıştım buda şu an 33+3 deyim 4 -5gundur bebek gündüzleri az hareket ediyor gece hareketleniyor ama gündüz sadece hickirik hissediyorum telaş yapmalimiyim acaba sizde durumlar nasil
Dilekeslina Mucizeminigimbenim bende aynen şekilde ilkini 34 haftalık doğum yaptım bu bebeğimde 35 haftalık hareketleri azaldı doktora kontrole geldim gelişim geriliği var dedi bence hemen bı doktora görün
tazebiranne_hg04 Mucizeminigimbenim bir saatte 6 iki saatte 10 kez hareket ederse sorun yoktur son haftalarda bebekler büyüdüğü için hareket alanı azalıyor bu yüzden hareketleri de azalıyor
Mucizeminigimbenim Dilekeslina geçen hafta cuma günü gittim bir skinti yok demişti bende hickirik hissediyorum bu da bir hareket dedim ve geceleri oynuyor ama içim huzursuz seninde mi böyleydi çok mu az hareket ediyordu
sudeyl16 Az hareket ediyorsa gelişim geriliğinden mi şüphelenmeliyiz ? Benim 30+5 ve en başından beri hareketli bi bebek değil
Peelinn sudeyl16 ya her bebek kendine özgü, az hareket ediyor diye illa gelişim geriliği olacak değil . Yine de gidin doktora yani hareketliyken birden azalma söz konusuysa sorun oluyor yoksa en basından beri çok hareketli değilse bebeğin yapısı odur
Dilekeslina Peelinn gelişim geriliğinden bebek hareketsiz demiyorum farkındaysanız sadece başta bebeğim hareketliydi daha sonra hareketleri azaldı diyo dikkat ederseniz çocuğun bı anda hareketlerinin azalmasının altında mutlaka vardır sebep
Mucizeminigimbenim Yani 1 saatte 10 kere filan ben dokundukca hareket etti buda uyudugunun işareti heralde
sudeyl16 1 saatte 10 hareket hiçbir zaman etmedi yani bunu çoğu doktor günde 10-20 arası diyor ama anlayamadım doğrusunu
Mucizeminigimbenim sudeyl16 yani ben durtdukce hareket etti rahatsız oldu heralde şu an da da ediyor ben dokunmuyorum çok sukur😊
Peelinn sudeyl16 ama cok kücük hareketleri de saymanız lazım belki gün icinde ayaktayken kaçırıyırsunuzdur
Peelinn Dilekeslina yok hareketli değildi en başından beri diyo ya, ben de ona söylüyorum . Diğer yorumumda zaten birden kesilirse sorun vardır yazdım
Dilekeslina Arkadaşlar gelişim geriliğinden hareket azligi demiyorum başta hareketli olup sonradan hareketleri azalırsa mutlaka altında yatan ufak ya da büyük neden vardır ben bunu anlatmaya calisiyorum