Deletedmom83940 Yagmur_3475 şu an bebek senden beslenmiyor 12. haftadan sonra plesanta oluşunca başlıyor beslenmeye normal beslenmene devam edebilirsin çiğ şeyleri tüketme pişmemiş yumurta pişmemiş et hazır gıdalar çok fazla yeme illaki canının çektiği şeyler olur aşırıya kaçma dip balıkları yeme civa oranı yüksek olduğu için muayeneye gittiysen doktorun daha fazla bilgi verir sana
Stuna Yagmur_3475 henüz erken 20. Haftadan sonra muz, ceviz, badem, süt yerseniz bebek için besleyici olur şu an siz ne yerseniz o bir şekilde büyüyor zaten.
yldrmhavva Yagmur_3475 ceviz, muz, avokado, ıspanak, keşkek çorbası, süt, yoğurt, kefir her gün mutlaka kuruyemis ye badem olur kuru incir, kuru kayısı, fındık hele çocuğa kilo aldırıyor
Nurnur000 Yagmur_3475 Bence ev yemekleri mi yoksa meyve mi gibi bir ayrıma gerek yok. Çünkü ikisinin de kendine özgü faydaları vardır. Ben de şuan 6 haftalık hamileyim. Diyetisyen desteği alıyorum.Hem bebeğimin hem benim sağlığım için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Size de tavsiye ederim. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.🌸
altnbebek Ben 3 haftalıkken öğrenmiştim normal ne yiyorsam onları tüketiyordum illa bunu yiyicem diye birşey yapmadım normal rutininde devam et he doğal yapım yoğurt süt gibi şeyleri ihmal etme birde sağlıklı kahvaltını aksatma canım önemli. Hamile kalmadan önce pek kahvaltı yapmazdım canım istemezdi ama öğrendikten sonra peynir yumurta gibi şeyler çok tükettin şuan 33 haftalığız
nnnaaz Şimdilik erken ama ileride ceviz muz gibi şeyler tüketebilirsin. Evet temiz beslenmek gerekir ama zor tabi. Sadece çiğ olanları yeme salam sosis gibi şeyler. Geri kalan herşeyi abartmadan tüketebilirsin eğer dayanamicaksan :)
LadyC Folik asit. Balık yumurta kuru bakliyat yoğurt peynir koyu yrşil yaptaklı sebzeler aşırıya kaçmadan meyve