karahanzynep Kizlar meraba.24 haftalik hamileyim bundan bir ay once sol koltuk altimda kahverengi renkte beze tarzinda bi leke cikti önemsemedim.daha sonra sag koltuk altimda iki tane birden bu lekeden cikti.acaba kullandigim dedoranttan mi diye onu da biraktim en son bu hafta 3 tane birden cikmis sag tarafta cikarken aciyorlar bide yanma hissi var ama iltihap gibide gorunmuyor uçlarida yok dogum lekesi mi baska bsey mi bilmiyrum gecmicek gibi gorunuyorlar korkuyorum kizlar pazartesi doktor randevum var o gune kdr size sorayim istedim bilen var mi bunlar ne ? 😔😔😔
Rabiapnr Benim bi bilgim yok ama konunbaslıgı tekrar yukarıya çıkar umarım önemli birsey değildir gönlünü ferah tut
Bilgenizamo Koltuk altlarımızda lenf bezleri var, iltihap-enfeksiyon durumu oluşmuş olabilir, bunun için en kolay çözüm sarımsak tüketimidir. Ayrıca koltuk altınızda mevcut olan bir kıl dönmesi ve yahut kıl kökü iltihabı da olabilir, acı, ağrı, ateşlenme gibi bir durum yok ise ilk seçenektir. Sarımsak tüketiminden sonra şişlerde hafifleme olmaz ise mutlaka drunuz ile görüşün.
ecemrym18 Sut kanalları koltuk altlarından geçiyor belki bir daralma ya da tıkanıklık vardır dr görünmenizde fayda var.