Damy_mom Minigim38 boş boş konuşuyor işte o her öyle dediğinde Gül sen 😂😂 ben onlar bi şey deyince gülüyorum sonra bozuluyorlar
Serap-Yigit Peperonni işte ilk başta eşim sen yanlış anladın diye öyle yapsınlar falan diyordu. Sonra anladı ki artık ben bittim. Hataları gördü kendi engel oldu her şeye. Ablalarımla görüşme diye kendi dedi. Onlar huzur bozuyor dedi. Sadece annem babamla görüş dedi. Onlar da sık değil arada. Ömrümde kimseyle sıkıntım olmadı bir bunlar sevmedi beni 😂
Melisee Minigim38 Doktor olsaymış bu bilmişlikle harcanmış 😂 sen kendine göre dikkat etmen gereken şeyleri zaten biliyosun boşver konuşmak için konuşuyo bişey dediğini sanıyo. Meyve iyidir iyi vitamin alıyosun daha ne bizde bol bol tüketiyoruz bulantımız anca öyle geçiyo 🥰
Serap-Yigit Peperonni Allah’a çok şükür bir eltim yok 😂4 görümce 1 kaynana yeterli diye Allah bu kadar vermiş 😂
Nurnur000 Minigim38 Görümceniz saçmalamış. Öyle bir şey yok. Batıl inanç bunlar. Her şeyin fazlası zarar , ölçüsünde yemeye çalışın. Gebelik şekeri, gebelik tansiyonuna dikkat edin. Allah esirgesin. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.🌸