minik_koala_ve_annesi Kizlar cok severim reyhan şerbeti içmeyi bekarligimdan beri yaptim bir bardakda ictim yasak mi internette biri cok iyi geliyor yazmis kimide yasak hamile tuketmemeli rahim kisaligi yapiyor yazmis duydunuz mu hic zararini
Dmrasln minik_koala_ve_annesi Canım bende çok severim sürekli yapardım da hamileyken içmiyorum rahim açılması yapıyor diye biliyorum ilk hamileliğimde de son hafta içmiştim açılmayı kolaylaştırması için
minik_koala_ve_annesi Dmrasln evet canim benim mesela gebeligim boyunca problemim yoktu cok sukur bir ananas yedim bebek asagi inmis rahim kisalmis dusuk tehlikesi dedi doktor cok korktum ve yeni ogrendim ananas dogum kolaylastirirmis bilmiyordum da tekrar ayni sorunlari yasamak istemiyorum
Dmrasln minik_koala_ve_annesi Son haftaya kadar içme sen canım nolur nolmaz oğlumda son hafta hurma yedim şerbet içtim yürüyüş merdiven in çık squat derken sancım evde başlamıştı hastaneye gittiğimde 7,5 cm açılmam vardı inşallah yine öyle olur 🙏🏻
Deletedmom52620 minik_koala_ve_annesi doktorda çok içmediğin takdirde diye demiştir mesela çay bardağı filan normalde maydonozda rahim açılması yapıyor ama miktarı var hiç tüketmemek değil maksat ama canın çektiyse çay bardağının yarısı kadar iç yani benimde canım mesela zararlı şeyler çektiğinde dilimi tatlandırıyorum sadece o yetiyor bana
minik_koala_ve_annesi Dmrasln allah korusun 5 ay a kadar getirdim canim bogaz yuzunden basima yeniden is gelsin istemiyorum acikcasi🤭
Dmrasln minik_koala_ve_annesi yani bende senin gibi düşünüyorum 😬 çok canın istediyse bi iki yudum iç bence son haftanda içersin 😅
Deletedmom52620 minik_koala_ve_annesi yok canım azıcık ağzını tatlandır koca koca bardakta içecek halin yok ki zaten doktorsa onu ima etmiştir.