edis22 Mereba anneler. Bebegim 5gunluk. Sariligi 15 cikti. Referans araligi siniri 17dir. Dr bol bol emzir dedi. 2 gun sonra tekrar getir dedi. Gecermi acaba? Yuksekmi?
Gamzesaa edis22 geçer sürekli emzirin sarılığı yükselirken uykuya meyilli oluyor bebekler uyandırın uzun uzun emzirin mama vermeye başladıysanız emzirdikten sonra mama da verin sarılığı düşene kadar
MeyraRana edis22 saat başı emzir cnm geçer benimkide 14 Dü sarılıktan küveze girdi mavi ışık terapisi gördü hastaneye saat başı süt sağar verirdim taburcu oldu saat başı emzirmeyi ihmal etme dedi bi süre tekrarlamasn dedi
2bebe1gebe edis22 sık sık emzirme bide sabahları güneş ışığında akiamları beyaz ışık altında yatırın yüzü açık olsun biz bu şekilde geçirmiştik doktorum tavsiye etmişti
Haticenurozturk edis22 benim bebeğiminde 13 du 2 gün sonra gittim de 9 a düşmüştü 40imiz çıktı şimdi hiç kalmadı bitti❣️❣️
Evinasya Değer yüksek ama, sık emzirme ve sarılık düşüne kadar mama takviyesi yapın. Sütünüz yetiyor ise gerek yok. Bunlar yeni doğan bebeklerde çok sık olan durum korkmayın
edis22 Evinasya yettigini nasil anlayabilirim? Bide sizin bebek mesela emzirdiginizde kac dk tutuyor sonra birakiyor?
edis22 Gamzesaa valla uyandirmaya calisiyorum ama cok derin uyuyor bazen kalkmiyor. Bide sizin bebeginiz gogusunuzu tuttugunda kac dk emziriyor?
edis22 Haticenurozturk cok sukur darisi bize insallah. Ne yaptiniz 2 gunde? Bide bebeginiz gogusunuzu her tuttugunda kac dk emiyor?mamada verdinizmi yoksa sadece anne sutumu?
Haticenurozturk edis22 valla ben her dk emzirdim neredeyse bebek sürekli Kucağımdaydi sadece anne sütü zaten sınır 17 dedi bize sizinki normal yatış vermeye gerek yok düşer kendisi dedi