Bukiiiiiiii Bu haftalarda olan varmi 3 gundur tekmeleri acıtıyor ve uyutmuyor sinirlerim bozuldu ya haraket edio ozellikle bu saatlerde kafayi yicem ya
Cigdemm1 Bukiiiiiiii 28. Haftadayken bende aynıydı oturdum ağladım uyutmadı hiç yine hareketli ama bu seferde uyku tutmuyor 29+6 yız şuan
Karabiber Bukiiiiiiii aynı hafta ve aynı şikayetler:( uyku nedir uyuttum , karnım ve bqcakalrımın arası , sırtım öyle çok ağrıyor ki :( yine de sağlıklı olsun başka bi şey istemem
Gamzesaa Bukiiiiiiii ben bugun 32 oldum ama yaklaşık 2 haftadır böyleyim geceleri uyuyamıyorum sabaha karşı dalıyorum ne uyursam o
Merveheg Sizin haftaniz yine iyi 25. Haftadayim bu saatte uyanıyorum saatlerce ayaktayim,sabahta ise gidiyorum 😢 allah yardimcimiz olsun
Bukiiiiiiii Karabiber amin canim saglik olsun aynen ama haraketleri rahatsiz edior yani icimde deprem oluo sanki yikio orayi🤦♀️
Cigdemm1 Bukiiiiiiii benimki de döndükten sonra çok hareketli olmaya başladı şuan mesela durmuyor hiç tepiniyor sanki
La_le Bukiiiiiiii canım sen bide son haftalara gel ozaman diceksin ki 32 haftda hiç bişeymis resmen sağ tarafımı deliyor ordan çıkmaya çalışıyor diyorum bazen 39+4 deyim bende
Bukiiiiiiii Gamzesaa bende yeni basladi resmen ini ayagini karnimda hissediyorum itio kendini resmen ya yilan gibi kayiyor 😢😢
Gamzesaa Bukiiiiiiii gündüz çok güzel bi his ama gece çekilmiyor cidden şimdi yine oturuyorum artık kaçta uyurlarsa
Gamzesaa Bukiiiiiiii ikizlerim olacak bide benim dün gece ağladım resmen sabaha kadar biri bi yandan diğeri bi yandan tepindiler “yeter artık doğun biraz da kuvözde büyüyün” dedim eşim sabah uyanınca doktora gidecek miyiz doğum icin gün almaya dedi ne kadar ciddiyetle söylediysem artık 😂
Bukiiiiiiii Gamzesaa ayy kiyamam masallah senin daha zor o zaman anacim benim tek basina canavar bu kiz birde ya erkek de degil beni yumrukliyp duruo boksör olucak sanirim ya saati gelince baslio sabahta sakin ohh gece beni uyitmuo🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bukiiiiiiii Mrv_123_bg valla sicagida gectim agrilarim agirligim tekmesi sagla sola donememem hersey uyutmuyo sastim kaldim ya
Gamzesaa Bukiiiiiiii benim iki erkek canımı okuyorlar gündüz tek bi yerde toplanıyorlar gülüp geçiyoruz ama gece birinin kafası birinin ayağı derken sabah olmuyor