Aysgl1305 Kızlar 14. Haftadayım beta hcg düşmüş hemde çok düşmüş 74.834 çıktı. 3 hafta önce 102 bindeydi . Bu kadar çok düşmesi normal mi ve ne zaman düşer beta
Bayancorek Aysgl1305 O haftalarda beta takibi gerekmiyor ki, üstelik bir zaman sonra düşüyor, haftanız baya var çünkü. İlk 3 ayı da geçmişsiniz.
cgnduru Aysgl1305 diğer yerde yazdım ama buradada yazayım.. 12. Haftaya kadar pik seviyeye ulaşıp sonra düşmeye başlıyormuş bir şeyin yoktur canım bence herkesin oyleymis 😀
TeoMom Aysgl1305 2li dekini boşver canım hepimizin düşük serbest hcg diye geçiyor benim de 38 çıktı 🥰
Aysgl1305 EmineDefneGokce ben isteyerek betama bakın demedim ikili testle beraber bakıldı betaya ve doktordan çıkınca kan verdim sonuç 3 gün sonra çıktı
Busra5911 27 haftalık hamileyim benimde 4.000 lerde çıktı sormuştum sürekli yükselmez belli haftadan sonra geri düşüyormuş zaten
EmineDefneGokce Aysgl1305 14. Haftada ve 3 hafta öncesinde bakıldı demişsiniz . İkili 1 kere yapılmıyor mu onu kasettim
Adacan Aysgl1305 serbest beta HCG o :) o bı değişik bende de 0.33 çıktı bu durumda hamile olmamam lazım 😁 hcg bı yere kadar yükselir kuzum sonra yavaş yavaş düşer telaslanma
Aysgl1305 EmineDefneGokce neyi kastettiniz? İkili bir defa yapılıyor dedim zaten oda geçen hafta yapılan aynı anda betaya bakmışlar. 3 hafta önce ikili yaptırmadım ama kan testi yine verdim vitaminlerim için ????
Bernnnaaaa İkili testte bakılan beta o değil canım ben 14 haftalığım ikili test betam 47 çıkmıştı 😂😂 Free beta deniyor ona beta hcg değil