seda2209 Avles hâlâ devam eden aşırı mide bulantısı, istifar, her şeyden tiksinme, halsizlik, bel ağrısı ohoo her belirtiyi yaşıyorum jddjs
Zeynepppp23 Avles ya belirtinin etkisi var mı bilmem ama hissetmenin etkisi büyük bence ben hep erkek hissettim başından beri hamilelik belirtim hiç olmadı bebeğim sağ kasığımdan yerleşmişti ve sonuç olarak erkek olduğunu öğrendim hiç şaşırmadım çünkü hep öyle hissediyordum 😂
Karpuzannesi Avles belirtiyle alakası olmadığını söylüyorlar ama ben iki kızımda hep kustum çay içemedim cok zayıfladım iştahım kapandı şu an hamileyim bebeğim erkek hiç bulantım olmadı tatlı cok severdim kızlarımda yerdim bunda hiç yemiyorum iştahım cok acıldı tavuktan tiksindim iki kızımda da sol göğsüm büyüdü bunda sağ göğsüm büyüdü en belirleyici belirti bu bence
Frncdeniz Ilk oglumda 3 ay mide bulantilari yasadm ve ağzımda metalik tat vardi.suan 2. Gebeligim surekli kusma mide bulantisi bas donmesi kokulardan tiksinme yasadm ve eksi aseriyordum ilk 4 ay.Çilek cok severdm suan tiksiniyorm ve kahveden de .kiz hissediyordum erkekmiş 🙂
mimar_anne Başlarda göğüs ağrım ve kasık ağrısı vardı sonra iksiide geçti 11. Haftada full mide bulantısı oldu oda geçti şuan aşırı rahatım şükür
Bebekkkkkk Avles kasıklar batma agri bel agrısı falan oldu bulanti oldu yedigim bazi seylere tiksinme oldu
Htcbrt20- Avles canm benm bebem de erkek ama farklı diye bir şey yok. Aynı kusma aynı aşermeler, diğer söylentiler biraz batıl açıkçası sadece cinsiyetini erken öğrendk. 15. Haftada hemen açıp gösterdi. Kız çocuğu hemen göstermiyor