Kelebekdegilkepenek Misey tam ortada görünüyor canım ama sanki sola daha yakın gibi. eğer karından usg ise erkek 💙 sağlıkla gelsin🤗
Kelebekdegilkepenek Crnn_1 eğer karondan usg ise sağ tarafa daha yakın olduğu için kız 💗 sağlıkla gelsin 🤗
Aysdogu Kelebekdegilkepenek merhaba banada Kelebekdegilkepenek 
Merve_bk Avles Sola yatma tatlı canım hep çekti ilk aylarımda erik çok yedim son zamanlarda 39+5im 😀erkek annesiyim
Princessmom Avles ilk hamlekgm kızdı. Şuan 34deym erkek. Şöyle anladm ben fark olarak kızdan aşırı derecede cildim kurudu ellerm yüzüm pul pul olmuştu krem sürsemde aşırı kuruyordu. Bide yüzük testi yapmştm 😀 geri kalan belirtiler aynı yani fark yoktu karnmda 5aya madsr yaygndı yeni sivri oldu 😂
snmhsnn Avles bel ağrısı ilk 3 ay geçmedi ama bebek daha o yerleşme döneminde bile hissettirdi kendini belim bir ağrıdı kopacak gibi sonra da o bel ağrıları 3ay devam etti
scentburcu61 Avles Benim ilk çocuğum erkek 4 yaşında şuan ikinci gebeliğim 32+2 ilkinde daha enerjik hareketliydim ve bunun arasında farklar var bütün acıları ağrıları bu bebişte yaşıyorum aynı belirtiler yaşanıyor diyemem açıkcası her gebelik durumu kişide farklı seyrediyor cinsiyete göre de olduğunu düşünmüyorum 🌺
Zolemos Avles eril dişil enerji mevzularına inanıyorsanız şayet, erkek bebek eril enerjiyi arttırdığı için ani öfkelenme, sinir halinde artış yapabiliyormuş erkek bebek tabi öncesinde de bende sinir ve öfke vardı diyorsanız bilemem 😇
betul12f Avles Bence her hamilelik kendine özel diye düşünüyorum.Beniö de sol bacağıma ağrı girerdi başlarda yürümekte baya zorlanıyordum.Hemşire görümcem bile solda ağrı olunca kız oluyor genelde demişti ama cinsiyet erkek hepsinin belirtileri kendine özel sabah uyandığımda midem bulanırdı Buda kız belirtisiymiş googledan bakmıştım.Farklılık gösteriyor bence
gulnihal__ Avles ilk 2 3 ay bulantim olmadi 2 ayin sonunda ama et tavuk balik yiyeymez hale geldim hala yyiyemiyorum onun disinda ilk hamileligim ve cok agir geciyor her gun bi yerim agriyorr ama bende belirtilerden kadindan kadina fegisir 😊
Seda35 Kız ile aynı belirtileri yaşadım hatta okadar emindim ki kız olduğundan doktor 19. Haftama kadar da kız dedi dünkü kontrolümde erkek olduğunu gördük çokta emin olmamak lazım hala inanamıyorum 😂