Deletedmom_110 Suni sancıdan genel anesteziyle sezeryana alındım meleğime sarı papatyama kavuştum saat yedi civarı kavuştum bebeğime❤️yeni yeni kendime geliyorum dikişlerim ağrıyo Kendimi toparladığımda doğum hikayemle gelcem🌼 Darısı bekleyen isteyen herkese😍
Efemom2 Deletedmom_110 gözün aydın canım saglıkla büyüsün 🥰🥰 darısı gün sayan bizlere inşallah biran önce zaman geçsede bizde aynı şekilde paylaşsak 🙏🙏🙏🥰🥰
Bayancorek Sumeyyye Aaaa çok sevindim. Hayırlı evlat olsun, bahtı da kendi gibi çok güzel olsun, mis kokusunu bizim içinde içine çek. Allah analı babalı büyütsün ve tez zamanda ayaklan inşallah. 🌸🙏🏼😇
Fundatercuman Deletedmom_110 Ayy gözün aydın günlerdir görüyordum postlarını 🙈 Darısı başımıza inşallah yav son günler gecmiyooorrr sen atlattın hayırlı olsun 😍💚
Ormanmeyveli Deletedmom_110 Ayy sen doğur sıra bize gelsin demiştim. Aylar önce. Papatyan doğmuş şimdi sıra bizde 😍 sağlıkla büyütün kokusunu bol bol içine Çek benim için 🥰
Deletedmom_110 Ormanmeyveli Ayy evet sırayı size verdim 🥰🥰papatyamı gördüm anda tüm ağrılarımı unuttum cok güzel bir duygu❤️
Deletedmom_35 Deletedmom_110 aaa sen dogurdun mu sonunda 😅😍 sağlıkla büyüsün inşallah Allah analı babalı büyütsün ❤️
Deletedmom_110 Deletedmom_35 Ayy evet zor oldu ama doğurdum🥰amin inşallah ❤️ darısı bekleyen isteyen herkese ❤️