bnutrk EmineTlc yumurtlamaymış canım 2.kez yumurtlama dedi Ebru anla☺️ Dünde ilk yumurtlamaya göre adet olmam lazımdı ama adette olmadım. Bekliyorum şu an bakalım ne olacak😊
EmineTlc bnutrk aa güzel haber inşaAllah diğer yumurtlamaya göre de adet olmazsın ve bebişimiz geliyor haberini verirsin 💜
bnutrk EmineTlc canım çok teşekkür ederim ☺️🧡evet o ikinci yumurtlamadan sonra hamile olduğumu öğrendim Pazartesi günü 🥰
EmineTlc bnutrk değerlerin çok güzel artsın ve çok güzel bir hamilelik geçir inşaAllah, bebeğinizi de sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🤲
Gamzedefnem bnutrk adete kaç gün kala tekrar pik görmüştün canım bende şuan senin gibi bir durum yaşıyorum da ilk yumurtlamayı 19_20 temmzu gördüm birde dün pik yaptı anlamadım tekrar mı yumurtladim en son ki yumurtlamadan kaç gün sonra hamile olduğunu ogrendin
Gamzedefnem bnutrk demek 2. Yumurtlamanda tutmuş ben 2. Yumurtlamayı değerlendiremedim artık bır sonraki aya kaldı.
bnutrk Gamzedefnem dün koyu olup bugün silikleştiyse yumurtan çatlamıştır sen bugünü değerlendir. Çünkü hem yumurtlama günü hemde çatlama günü değerlendiriliyor