EmineDefneGokce Aycan_6767 yani son ana kadar her şekle giriyorlar arkadaşıma 36. Haftada bebeği ters diye sezaryen tarihi verdiler bugün kontrole bi gitti doğum pozisyonunu almış bebek (38. Hafta)
Ays_cskn Aycan_6767 en son 22 haftalikken detaylida bas gelisti suan 26 haftaligim ne durumda bilmiyorum
Aycan_6767 Ben bugün hastaneye gittim 32.haftadayim ama bebeğe göre 1 hafta ilerideyim doktorum kafası aşağıya dönmüş dedi çok fazla ayakta kalma dikkat et dedi
Deemetibostnci Aycan_6767 bende dün doktordaydım dönmemiş dedi 32 hafta normalde ama 33 çıkıo dedi aynı şeyleri dedi
Deryak52 EmineDefneGokce bilmiyorum acilden gittim az önce yarına randuvu buldum yarında gitcem bakalım ne dicek
2bebe1gebe Aycan_6767 24den beri doğum pozisyonunda asla dönmedi geri keşke dönsede şu baskı azalsa diye dua ediyorum😂
Deemetibostnci 2bebe1gebe diğer türlü daha kötü ayakları vajina dan çıkacak gibi tepikliyor sürekli çişim var sivri sivri nasıl basıo o ayaklar maşallah
Deemetibostnci Aycan_6767 dün doktordaydım 33 olacaz hala dönmedi acele etme dedi doktor döner daha dedi egzersizlere başlıcam 35 haftalık olsında normal dogum istiyorum çünkü
Canpolat Aycan_6767 20.haftadan beri baş aşşağı 31 deyiz bakalım böyle gidecek mi inşallah böyle gider 🙈