Cnslrsln benim içinde hamileliğim sürpriz oldu . 39 yaşındayım 3 yıldır evliyiz hiç beklemiyorduk , sorun yoktu ama olmuyor diye artık kapamıştık konuyu. tüp bebek falan da denemedik.tamamen kendi canı isteyince hiç beklemediğimiz bi anda geldi. 8 aya kadar bir kez midem bulanmadı başım dönmedi çok çok rahattım. düzenli spor yaptım yoga yaptım yürüdüm yüzdüm. ama 36. haftayım tam 1 aydır sol bacak ağrısı kas ağrı beni bitirdi spor yapmayı geçin yürüyemiyorum. nst de sancım çıktı deli gibi dr nasıl hissetmedin diyip açılmama baktı. bacak ağrımdan hissetmiyorum sancıyı.gerçekten bitse de gitsek diyorum 😂😂 o güne kadar iyiymiş ya falan diyodum o günden beri tövbeliyim. herkes kucağına alınca geçer unutursun diyo. ilk dileğim sağlıklı gelmesi ikincisi ağrılarımın geçmesi kucak kısmını hemen sonra değerlendiricem😂😂👻 şaka bi yana hamilelik çekilecek dert değilmiş. ki ben 1 aydır yaşadım bunu 9 ay yaşayan var.Allah korusun bi zorunluluk sağlık sorunu vs olmazsa ilk ve son olsun diyoruz. yaşımız gereği belki de biraz daha mantıklı bakıyoruz belki de konuya. çocuk yetiştirmek maddi manevi artık çok çok zor. ondan sizi valla çok iyi anlıyorum. kucağımıza alınca tüm dertler sıkıntılar acılar diner umarım söylendiği gibi… o sihri yaşamak isteriz elbet 🎉💙🙏🏻🙃