papatyaannesiiii Kızlar idrar testinde negatif görüp birkaç gün sonra tekrar idrar testi yaparak pozitif gören var mı
Zevcan papatyaannesiiii ben idrarda negatif gördüm 2 gün sonra tekrar yaptığımda silik çıktı kan testi verdim pozitif olduğunu öğrendim
Bebisinannesi23 papatyaannesiiii Adet günü yaptım negatif çıktı hemde erken gebelik testinde . 2 gün sonra kaset test yaptım yine negatifti .En son adet gecikmesinden 4 yada 5 gün sonra kaset test yaptım onda pozitif gördüm . Sonra kan verdim ve hamile olduğum kesinleşti.
Kbramhmt papatyaannesiiii ben her yun yapıyorum valla negatif hep yarin 3 gun gecmis olcak yine sabah yapicam kaset test zira erken gebelik testlerine cok param gitti simdi ucuzundan devam ediyorum :)) ama yarim saattir bi karin kasik agrisi vurmaya basladi yarin adette olabilirim
papatyaannesiiii Bebisinannesi23 yaa hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza 🙂 bende beklemek zorundayım ama sabredemiyorum da
papatyaannesiiii Kbramhmt inşallah adet değil de yerleşme ağrısıdr 🙏 adet olana kadar umudu kesmemek lazım 🙂
Bebisinannesi23 Kbramhmt Allah Razı Olsun teşekkür ederim. İnşaallah darısı başınıza . Umudumu kaybettiğim anda hamile kaldım . O yüzden hiç bi zaman umudunu yitirmemek lazımmış . 🌸
Bebisinannesi23 papatyaannesiiii Amin tüm isteyenlerle beraber inşaallah. Bu bebek konusu çok farklıymış insan o kadar sabırsızlanıyo ki 😀 yaşayan biliyo
papatyaannesiiii Bebisinannesi23 benim aslında üçüncü ama hepsi ayrı bir heyecan 😂 diğerlerini adet zamanı öğrenmiştim ikisinde de beklentisizdim bukez nedense böyle😂
Bebisinannesi23 papatyaannesiiii valla kaçıncı olduğunun bi önemi yok bence 😂 ben 3 yıldır uğraşıyodum çok şükür Rabbim daha fazla bekletmedi . Sonuncular hep farklı olur zaten farkını gösterirler 😂
Happy-melek1997 papatyaannesiiii ben 🙋♀️ adete 5 6 gün kala yaptım negatifti sonra adete 1 gün kala yaptım silik çıktı ertesi gün de beta 90 çıktı 🤗🤗
Gozdee01 papatyaannesiiii ben yaşadım negatif çıktı 2 gün sonda pozitif çıktı canım şuan 5+3 haftalık gebeyim