BehiyeGrel Selam hamişler detaylı ultrason devlet hastanelerinde hangisinde yapılıyor bilen yaptıranlar varmı ? Fiyatlar çok pahalı o yüzden devlette yaptırmak istiyorum.
karahanzynep BehiyeGrel devlette ne kdr bilmiyorum ama özelde sigortasiza 175 lira vermistim onbes dkka icin fazla para
Prensesimi-beklerken BehiyeGrel hangi ilfe yaşıyorsunuz?eğer devlet hastanesinde yaptiracaksanız üniversite hastaneleri daha güvenilir
Buse_ BehiyeGrel radyoloji yada perinatoloji bölümü olan bi devlet hastanesinin önce kadın doğum polikliniğine gitmeniz gerekiyor malesef onlar yönlendirmeyince olmuyormuş
Yeniievli BehiyeGrel ben özele gidiyorun 20. Haftamdayım.doktorum haftaya ücretsiz kontrole gel detaylı ultrasona girelim dedi çok şaşırdım ve sevindim valla ücretsiz olmasına.
BehiyeGrel masisi teşekkür ederim Bilgi için Avrupa yakası mı Asya da mı bu hastane ? Ben Avrupa yakasındayım çünkü 🙏🏻
masisi BehiyeGrel avrupa yakasında gayrettepe/fulya da , doktorumda o hastanede ikili testimide orada yaptırdım detaylı ultrason için pazartesi günü gideceğim
Prensesimi-beklerken BehiyeGrel cerrahpaşa ya da çapadan randevu alabilirseniz 125 tl ye prof doktor yapıyor.tabi haftanız uyumluysa erkenden randevu alabilirsiniz.hem güvenilirde olur.hayırlı sonuçlar almanızı dilerim
BehiyeGrel masisi birde son olarak Doğum ücretiniz ne kadar ? Hastane değiştirme durumum söz konusu gittiğiniz hastane de bana çok yakın açıkcası..
masisi BehiyeGrel normal 3200 sezeryan 4000 ama bu hastaneden alınan fiyatlar , doktorla birebir konusunca düşeceğini düşünüyorum.
melekimm BehiyeGrel eskisehir osmangazide yaplyo kütahya arastrna hastanesindede yaplyo bunları biliyorum yakn civar olduğu için 😊
Prensesimi-beklerken 23elcin33 ben özelde yaptırdım randevuyu daha erkenden almadığım için ama bu iki hastanede prof.doktorlar 125 tl ye yapıyor diye biliyorum.uzman vs varsa ücretsiz yaparlarmı bilmiyorum.zaten özellerde en düsük 400 den başlıyo perinatolog hekimler. Bu durumda üniversite baya uyguna geliyor