rumeysa_csrr hamisbirben korkucak hiç bişi yok olduğunda bu kadar korkmamın bi anlamı yokmuş diyeceksin
Emineklccc hamisbirben aslında korkunuz yok siz kendi kendinizi korkutuyorsunuz merak ediyorsunuz brni ne bekliyor acaba diyosunz sakın kendinizi korkutmayin zaten uyusturuyorlar hicbisey hissetmiyorsunuz bebeginize kavuşacağınız anı düşünün 😍
Aalleeyynnaa Sonunda bebeğinizle kavuşacaksınız, sadece buna odaklanın herşeyi akışına bırakın. Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 🌼
Bebisimannesi Rabbim kolaylaştırsın canım bende isteğe bağlı olarak 28 temmuzda sezaryen olacağım gün geldikçe heyecan korku telaş oluyor 🥲 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
Emineklccc hamisbirben benim ilk sezaryenim de hic korkmamistim herseye meraklı meraklı bakıyordum izliyordum iyiki de boşa telaş korku yapmamisim ama suan 2 hafta sonra sezaryen dogumum var beni ne bekledigini bildigim icin korkuyorum😄
3prens71 Emineklccc aynı ben vlla nerde ne yaşayacağımı bıldgım ıcın bnde cok korkuyorum hatta genel anestezimı alsam dye düşünüyordum oda yasakmıs tamamen 😀😀
3prens71 Emineklccc bebek ıcın saglıklısı spınalmıs hmde bn troıd hastasıyım sen zaten genel alamazsın dedı doktorum mecburen belden uyusturmalı olucak