Zerenn Sevgiiss benim de aynı böyle ama ikizler. Ben de korkuyorum ileryen aylarda nasıl olacak diye. İlk gebeliğim bir de. Allah yardımcımız olsun 🙏🥰
minigimherseyim Sevgiiss özel bi çaba sarfetmedim ama kilo almadım öyle pek herseyi yiyorum ama eskisi gibi iştahım acılmadı🤭😂
minigimherseyim samsun22- 50 kilo ile hamile kaldım. 2 kilo aldım daha. Bi yandan az mı diyorum heralde son zaman alırım bebegim kilosu iyi yani gramıı😂 haftasına uyumlu
Damla1995 Sevgiiss ayni bu kadr vaf benm gobekkte 22+6 olduk. Evde buyyk beden sortlar ve crop bustiyer le dolaniyorum disrdada tayt etek ve usdune crop hic biseklde esofman pantalon vs rahat edemiyorum yazin hamile olmak cok zor birde 😩😩
Sevgiiss Damla1995 canım benimde hiç bir şeyim olmuyor koca dolabımda dön dolaş dışarda aynı şeyi giyip duruyorum bende 🤣🤣😂
Vicibici Momy_eyyuptalha Aslında küçük değil ben kendimi tospik hissediyorum hele şişkinlik yapan bisey yediğimde nefes alamıyorum karnım geriliyor iç organlarım sıkışıyor😂
cileklicookie Sevgiiss 25deyim ayni senin kadar var iste 2. Gebeligim bu ama ilk gebrligimde bu kadar gobegim yoktu bile doguma gittigimde bile bundan az gobegim vardi 😅😅😅
Damla1995 Sevgiiss yetmiyoki gunde kac kez degisiyorum havalar sicak. Arada kocis tsorrtleri kaprileride oluo evde 😆ama disrda ayni syleri giyemem aldklarmi sonradanda giyeblrm allahtan. hem kilo hem sicak 😩
Sevgiiss Damla1995 benim kocam 1.78 70 kilo onun tişörtler hiç olmuyor bana 😂😂😂😂 şimdi bugün bayramşık alcam rezil rezil dolaşmayım diye 😱😂😂