ipekveannesi acemianneee_31 38+3 olduk karnım sertleşiyor sürekli ve çok bacağım ağrıyor hayırlısıyla bir doğsaydı 🙄
1oznuur ipekveannesi benim de uyusmalar oluyo bacagımda kuyruk sokumuna agrılar giriyo kestiremiyorum hiçç ne zaman gelcek 38. Haftadayız 🙈
1oznuur 96esra bana batma bel agrısı regl sancısı gibi seyler oluyo ama ne zaman dogum agrısı olcak diye panik panik bekliyorum 🫣
ipekveannesi 1oznuur bende öyle sürekli kasılıyor karnım ay hadi geliyor diyorum bakıyorum kasılma ağrı gitmiş bütün bunlar bir yana nstde sancı da çıkmıyor oğlum beni yalancı çıkarıyor 😅
Dammy acemianneee_31 Riskli gebelik benimkisi, myom oluştu 8 cm çapında. O yüzden sezaryen olacağım ay sonunda insallah 😇
Pelinakcn acemianneee_31 28+4 çok fazla mide yanması, bel ağrısı ile geçiyor🤦🏻♀️ Ellerim ayaklarım şişiyor
Dammy acemianneee_31 bu arada kramplar, kasık ve bel ağrılarını 3 haftadır yoğun yaşıyorum bende. Kasılma da ara ara düzensiz oluyor. Hayırlısı inşallah sağlıkla doğar evlatlarımız.
Canpolattt Bizde 19 haftalik olduk ama bugün merdivenlerin 2.basamagindan düştüm kanamam siddrtli sancim olmadi dizimin uzerine dustum bebegime bisey olmamistir demi😭