1Gunes Kızlarrrr iyi gecelerbeta hesaplamayı nasıl yapıyoruz. Son regl tarihine baktıkları zaman 5 haftayı bitiriyoruz ama ben 5 , 6 haftalı hamile olduğumu düşünmüyorum açıkçası bunu nasıl öğrenebilirim beta 382 idi 🥰 28 haziranda aldım sonucumu.
Deletedmom83940 1Gunes son adet tarihinize göre hesaplanır geç döllenmeyse eğer ultrasondakini baz alır doktorlar beta ile hesaplanmaz
NurM1 1Gunes bende 316 ile öğrendim yakın zamanda gittiğimde yukarıdan keseyi görmemiştim 4+4 mü neydi doğruysa
Elifimm123 1Gunes son regl ne zamansa ondan balayıp söylüyor doktorlar canım doğumuda ona göre hesaplıyorlsr
1Gunes Deletedmom83940 tam olarak kaç haftalık hamile olduğumu yarın keseyi görmeye gittigimde öğrenebilir miyim sizce çünkü doktora soruyorum tam kaç haftalık diye son regl tarihinize göre 4 haftalık dedi geçiştirdi 😔
180720 1Gunes 1500 sen sonra keseyi karından görüyor doktorlar vajinal ultrasonda görünebilir belki ama hcg göre haftanızı belirleyemezsiniz benim 4000 çıktı normalde 6 haftalık hamile olmam gerekiyor ama 6 hafta önce ben reglydim
1Gunes Deletedmom83940 son regl hesaplamaya göre böyle evet 1 hafta fazladan hesaplanıyor gibi geliyor bana onu öğrenmek istiyorum açıkçası. Bana 5 hafta net değil gibi geldi
Deletedmom83940 1Gunes zaten yumurta döllenmeye başladığından itibaren 1 haftalık sayılıyor yanlış olan bişey yok doğru söylemiş doktorunuz 280 gün yapıyor 9ay 10 gün yani 40 hafta
1Gunes Deletedmom83940 teşekkür ederim 😍 ben yumurta dollenme sürecini hesaplamadım o yüzden fazla gibi geldi 🙈🙈
Rumeysa6115 1Gunes bende 5+5 im aynıyız 🥰 ben daha doktora gitmedim bayramdan sonra gidicem nasipse doktor ne derse yazar mısın rica etsem yarın ☺️ İnşallah güzel haberler alırsın
1Gunes Umutlu2272 180720 cajinal muayene riskli değil mi ilk hamle için 🤔 bende korktuğum için o yollara giremem muhtemelen 🥺
1Gunes 180720 bende öyle düşünüyorum o yüzden hesaplama bana 1 hafta fazla geliyor 27 mayış/ 2 haziran arası regldim çok saçma yani bilmedim 😔
Gbaslanbay 180720 bende regl üstüne gebe kalmışım bir hafta önce temizlendim beta testim 76.1 çıktı çok şaşırdım ve 9aylık bir bebeğim var
1Gunes Rumeysa6115 yaa😍tabi ki yazarım buraya yarın 11 de randevum Inşallah sağlıkla kucağınıza alalım ve sorunsuz bir gebelik geçirelim ınşaallah 🙏🥰
1Gunes Rumeysa6115 kuzum şimdi muayeneden çıktım çok şükür sorun yok ama kese de göründü ama çok küçüktü bu yüzden bayramdan sonra yuen tekrar gel dedi doktor bet görmek için bayram sonrasi tekrar gideceğim inşallah❤
Gbaslanbay Erken gösteren test yapmıştım silik çok silik bir ikinci çizgi vardı bugün kan verdim be ultrasonda muayne oldum ultrasonda hiç bişey gözükmüyor alltan muayne edelim dediler ben o işlemden çok korktuğum için şuanda istemiyorum dedim kan testinin sonucuda 76.1 çıkmış ne zaman randevu alıp gitsem bebeğin kesesi yada hamilelik olduğu ultrasonda belli olur acaba
1Gunes Gbaslanbay kan testinde gebelik çıkıyor aslında net olarak belki erken olabilir ama keşke 5.haftada görüyor dedi doktor bana 🌸
Rumeysa6115 1Gunes cok teşekkür ediyorum 🥰 tamam çok sevinirim sürekli birbirimizle iletişim halinde olalım ne güzel olur 🥰🥰
Deletedmom83940 1Gunes hayır değil zaten sonuna kadar sokmuyorlar aleti belli bir noktaya kadar riskli olsa hiç bir doktor yapmaz benim karnım yağlı olduğu için kalp atışını vajinal duymuştum