Kızlar 30 haziranda istemli olarak sezeryan için hastaneye gittik oda hazırlığı bilmem ne yapacaktık sabah 9 da hastanede olduk öğlen arası ameliyata alınacaktım neyse ilk başta beni aldılar tabi o kadar etken beklemiyodum 11.45 gibi girdim ameliyathaneye . Spinal oldum belden bir iğne yapıyorlar ama kesinlikle ağrıtmıyor sinek ısırığı gibi her neyse sonra zaten başladılar işte o an benim midem çok bulandı hemen bulantı ilacı enjekte ettiler bir dakika sonra geçti o an akışa bıraktım bi 20 dk falan sürdü sanırım kızımı gördüm yanıma koydular kokusunu bile alamadım geri aldılar ameliyata sıfır korku ile girdim herşey iyi olacak diye düşünüyordum taki odaya kadar. Kızım 39 haftasını doldurdu fakat 2650 gram doğdu beslenemedi yavrum karnımda solunum yetmezliği bağırsak iltihabından dolayı kızımı küveze aldılar hala orda işin dahafa kötüsü ben ağrım olmaz kolay atlatırım diye düşündüğüm sezeryanı bugün 6. Gün olmasına ragmen hala ağrı ve sızılar ile geçiriyorum ilk gece gazım çıktı sıkıntı yoktu ama ben ilk yürümeden sonra asla ayağa kalkamadım ağlaya ağlaya kalktım tuvalete o kadar kötüydü ki onun arkasına boğaz ağrım ve öksürüğüm başladı öksüremiyorum dikişlerim o kadar ağrıyordu ki gece asla uyuyamıyordum hep hassas hikayeler okurdum bazen abartıyorlar diye düşünüyodum ama gerçekten bu güçlü bünyeye bakmıyormuş uzun lafın kısası herkese sağlıklı doğumlar olsun allah kimsenim kucagını bos koymasın o puseti eve boş getirtmesin ama ben anne olduğumu o sancılarla yogum bakıma ağlaya ağlaya yürürken ağladım evlat tüm acılara değer 🙈🙏🥰