Mineoooo Sen hangi şekle girebiliyorsan gircen oda o şekilde alcak benimki öyle yapıyor o şekilden şekle giriyor ayarlıyoruz öyle 😂
Ervaannesi Mineoooo yan yatıp üstteki bacağını kaldırıyorsun, poponu yukarı doğru gerdiriyorsun elinle o şekilde alıyorlar orayı da
nurnur13 benimmdunyamm bi gittim yan yatırıp aldılar, geçen ay başka yere gittim ayağa kaldırdı beni arka bacaklarımı öyle aldı yan yatarken zorlanırsın ayakta dur ben eğilir doğrulurum alırım dedi öyle daha mantıklı geldi cidden
Esratayes benimmdunyamm 35 haftalık gebeyim bugün gittim bacaklarımı kaldırdım o bile zorluyor bir süre sonra bence ilk köpek pozisyonunu deneyin en son çare bacakları kaldırın
Aalleeyynnaa 32 haftalığım daha bir kaç gün önce gittim. Her ay düzenli giderim. Yan dönüyorum arka taraflar için popoda o şekilde alınıyor yan dönünce, rahat olun ve utanmayın sonra ki rahatlığı düşünün
ceren_1411 benimmdunyamm yan tarafa uzanarak alıyor canım.bikini bölgesini de bacaklarımı havaya kaldırıyorum öyle alıyor
Lastromance tupbebekannesi123 ilk kez mi gitti iz acaba bende gitmeyi dusunuyorum ama korkuyorum da bişey olur açılma kanama ne bileyim çok kasilirsam diye acıyor mu çok
Alya_miram benimmdunyamm yan yatıyorsun, gecen gittim yüzü koyun uzanamazsın göbekten yan dönersin yaparlar ben öyle yaptım
Lastromance Bus_er bende düşünüyorum gitmeyi ama korkuyorum da açıkçası hep jiletle aldım yıllardır 25 haftaligim açılma falan olur dedi bı tanıdık korkuttu.Siz kuaformussunuz hiç öyle bişey yaşayan oldu mu çok kasılır miyim tüyler sert bı sorun olmaz diye düşünüyorum ben ama yine de aklıma takılıyor işte.
Bus_er Lastromance hayır kasılmanız tempolu yürüyüş de de olabılır hiç sorun yaşamadım kendımde hala ağdaya devam ediyorum Jiletle aldıgınız icin kalınlasmıstır ayrıca hormonlarında etkısı var kıllara guclulerdır aneztezo krem alıp surebılırsınız gitmeden boylece daha rahat aldırırsınız içiniz rahat olsun kuaförünüzde anlayıslı se çabucak hallolur
Byz2019 benimmdunyamm yan yatırıp alıyor popo kısmınıda sırt üstü yatarken alabildiği yere kadar akıyor alamadığını yan yatınca alıyor
Annecikk34 benimmdunyamm yan yatıyor bacağın birini kendine çekiyorsun o alıyor merak etme yönlendirir