Basakaya Arkadaşlar değerlerimin hepsi normal çıktı. Kansızlık vs hicbiseyim yok. 12+5 teyim. Daimi bi doktora gidemedim en son gittigim doktor demir ilacı ve vitaminler verdi herhangi bi tahlil yapmadan. Aranizda kullanan var mi ne zaman kullanmaya başladınız.
Bittersweet Basakaya 12ye kadar folik asit kullandim 12den sonra decavit 16. Haftadan itibaren de d vitamini ve demir doktora gitmeyi aksatma bu arada.
Papatyamoms Basakaya 8.haftadan sonra folik asit bıraktım decavit başladım 23+1 im hala sadece decavit kullanıyorum ha birde 6 haftadır b12 iğnesi.
yasmenn bende 11+6 yim herseyim normaldi doktorum kan ilaci normalde kullanman gerekiyor ama vitamin degerlerin iyi oldugu icin vermiyecem dedi. folik asit ve decavit kullaniyorum bende
Fatmaasel Ben31 haftaligim doğuma kadar decavit kullanicam onun haricinde hamilelikte kalsiyum ve magnezyum ihtiyacımız olduğu için doktor tahlil yapmadan da verebiliyor herhangi bir zararı yoktur ilaçların kan ilacını ise kan seviyesine bakıp verir.
momtobe8 Bn gebelik öncesi folik asit kullanıyordum. 8. Haftadan itibarende doktorum multivitamin verdi folik asiti bıraktım. Deşerleriniz normalde olsa hem size hem bebeğe faydası oluyor vitaminin. Çünkü besinlerden o vitaminleri almak zor:/ demir içinde benim bulantılarım çok diye 20. Haftaya kadar bekledik. 20. Haftada başlattı ama 3 gün ilsç içtim 2 günüm hastanede serum bağlatarak geçti:/ mide bulantısı yaptı bana bıraktım demiride. Ama demirde önemli. 12. Hafta belki erken olabilir ama 16 dan sonra fln içmek lazımki sizin depolarınız dolsun.