simayorunn Kızlar bugün kontrolüm vardı benim hesaplarıma göre 36+3 ama ultrasona göre 37+2 ay bayram tatili de geliyor bebiş bekler mi sizce tahminleri alayım korkuyorum 😂
Ceylincal simayorunn bebeğinin gelişimiyle alakalı canım o sen yine 36. haftanı tamamlamak üzeresin ☺️ Sen sıcaklara ve kendine dikkat et. Zamanında kucağını almayı nasip etsin Allah 🙏🏻
EmineDefneGokce simayorunn adet tarihine göre olan hafta geçerli erken gelmesi haftaya bağlı değil🥰 sağlıkla gelsin . Yani daha 36 sın . Bebiş anne karnında ciğer gelişimini daha tam anlamıyla tamamlamamış
Hulya3456 simayorunn bende 36+2 Haftadayim ama ultrason da 37+3 cikiyor muhtemelen beraberiz yalancı sancilar bende de çıktı dün doktora gittim merak etme canm bayrami geçiririz her türlü bayramdan sonrada Allah kerim😊
simayorunn EmineDefneGokce yani şöyle gelişim bakımından çok iyi gidiyor (maşallah) dedi ben son adet tarihimi hatırlamıyorum o yüzden haftalar karıştı kafam da karıştı 😂
EmineDefneGokce simayorunn kızımda öyleydi ama gelişime yani kiloya falan bakılmıyor önemli olan ciğerlerin gelişmesi
Ceylincal simayorunn aynen bende o durumdayım artık ☺️ çünkü benim bebeğimde önden gidiyordu bir ara, o sırada bir karıştı herşey şuan sadece bekliyorum 😄
simayorunn Hulya3456 bayramı atlatirsak Allahın izniyle ben zorunlu sezeryan olacağım da bı an ağrı gelmesinden su gelmesinden korkuyorum
simayorunn Maliefem ay bu günler haftalar benim kafamı çok karıştırıyor ya peki 37+2 ne oluyor 😂 anlamadım ya
zeynepaylaipek simayorunn sen son adet tarihini baz al o çocuğun ölçümüne göre değişir benim kızım hep iki hafta öndeydi 34 de gittim 36 küsur çıkıyordu erken dogurucam sandım 40 h aştım doğurdum
Hulya3456 simayorunn o his bende de var kizimda bi anda sancim geldi zor yetiştim hastaneye onun icin iyi dusunelim iyi olsun güzel sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alicaz Allahin izniyle