Bsranurr HalisEbruoban olsun canım hersey de vardır bi hayır stres yapma kendine 😘😘sağlıkla kucağına al inş
Bsranurr Merveazra inş canım ben de veririm sen 70 lerden 55 e iyi düşmüşsün ya 78 le hamile kaldım ben suan 73 kiloyum 5 aylık olduk hiç kilo almadım da tek korkum göbek kalır mı işde
Bsranurr aysenturna korsenin faydası olur ya en azından göbeğini sıkılaştırıcın peki acı oluyor mu korse taktığın için
aysenturna Bsranurr aksine korse takmadığım zamanlarda Ağrı’yı daha fazla hissediyorum o yüzden geceleri bile çıkartmıyorum korseyi
Bsranurr Ozlemmmmm çok sağol canım inş bakalım ben de o zaman aldığım kiloları veririm henüz hiç kilo almadım ama çok iyi vermişsin kilolarını maşalah ☺️☺️
Bsranurr Dilanteza yani mutlaka kalır tabiki ama çevrem de hep görüyorum karınları aynı 6 aylık gibi kötü görünüyor sonuçta yasım da genç göbek istemiyorum bakalım ne olcak sağlık olsun ne yapalım 🙂
HalisEbruoban Bsranurr Insallah canim ya kilolari hic takmiyorum beraber buyuyecekler zaten baska sansim yok 😀😀
aysenturna Bsranurr eczaneden sezeryan için söylediğimde verdi ama cırt cırtlı korseler daha iyi demişti doktorum da