Sumeyyeabdi Nasıl gidiyor hamileliğinz kızlar sağlık ocagi d3 verdi bugun demir hapı olarak da maltofer kullanıyorum Bende asiri bir koku hassasiyeti başladı
Melikemercimek Sumeyyeabdi ben sadece omega3 kullanıyorum 15 haftalık hamileyim aslında d vitamine falan başlamam gerekiyordu ama yaz tatiline memlekete geldik hastaneden de sıra bulamadık .
Esra_G Sumeyyeabdi 34 haftalığım. 12. Haftaya kadar sadece folik asit. 12 haftadan sonra multivitamin-omega3-kalsiyum.. 17 18 lerden sonra dvit3 - demir - magnezyum. Şu an 1 günde toplam 6 takviyem var 🤭🤭🙈
Verasmommm Sumeyyeabdi ben sağlık ocağının verdiği devit3 kullanıyorum d vitamini damla. aynı zamanda demir ilacı kullanıyorum vegaferon ve son bir haftadır da yine doktor tavsiyesi ile decavit kullanıyorum multivitamin hepsi devletin karşıladığı ilaçlar
Sumeyyeabdi Melikemercimek şimdi bugun sağlık ocagi ücretsiz verdi d3 ü bana bugun başladım masllalah canim
Melikemercimek Sumeyyeabdi son kullanma tarihine baktın mı sağlık ocağında hapların çoğunun ya gününe bir ay kalmış ya da on beş gün demişlerdi bana bi bak istersen
Sumeyyeabdi Melikemercimek hayır bakmadım canim baktım şimdi 2023 yazıyor ama ayı olan kısmı oğlum koparmış ama senesi 2023
Mugeyayla OMEGA-3 ,D vitamini, Demir, magnezyum kullanıyorum. Doktorum Elenatal vermişti onun içeriğinde de pek çok vitamin var.
Fadimerdem 15 haftalık hamileyim d vitamini, Demir ilacı, omega 3 ,magnezyum ,kalsiyum ,bulantı ,Progestan ilaçları
Sumeyyeabdi Esra_G maslallah bide tetonos aşısı oldum sol kolumdan 1 ay sonra tekrar vuruluyor muş ebe öyle dedi
Esra_G Sumeyyeabdi evet 2 adet aşı da var. Hatta o aşıların devamı da var istersen yaptırabiliyosun doğumdan 3 ay sonra 3. Aşıyı yaptıracağım ben de.